VALİ HÜSEYİN AKSOY SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ… Vali Hüseyin Aksoy

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞARI BELGESİ  VALİ HÜSEYİN AKSOY SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ… Vali Hüseyin Aksoy, valilik toplantı salonunda düzenlenen törende

VALİ HÜSEYİN AKSOY SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ… Vali Hüseyin Aksoy
22 Temmuz 2014 - 21:47
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞARI BELGESİ 

VALİ HÜSEYİN AKSOY SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ…

Vali Hüseyin Aksoy, valilik toplantı salonunda düzenlenen törende İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı birimlerde görev yapan sağlık çalışanlarına başarı belgesi verdi.

Vali Aksoy törende yaptığı konuşmasında, ’’Sağlık teşkilatımızın çok değerli çalışanları; Bu gün İl Sağlık Müdürlüğümüz, Halk sağlığı Müdürlüğümüz ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı birimlerimizde görev yapan sağlık çalışanlarımıza başarı belgesi vermek üzere bir aradayız.

Sağlık alanında Samsun’da önemli hizmetler ve çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sağlık standartlarının daha üst noktaya taşınması adına yapılan kamu yatırımları hızla devam ediyor. Sağlık alanında fiziki yapıların iyiliği önemli olmakla birlikte orada sunulan hizmetin kalitesi büyük önem taşımaktadır. Bu gün 112 Acil sağlık hizmetlerinde ve hastanelerimizdeki diğer alanlarda çalışma arkadaşlarına göre biraz daha öne çıkmış ve yaptığı faaliyetlerle başarı belgesi almaya hak kazanan sağlık çalışanlarımızı ödüllendireceğiz. Onlara başarı belgelerini takdim edeceğiz.

Ben bu anlamda özel gayret gösteren ve bu belgeyi almaya hak kazanan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Amacımız başarıyı ödüllendirmek, bir sıkıntı varsa da bunu sorgulamak. Alınan bu başarı belgelerin sizlere daha büyük sorumluluklar yüklemesini bekliyoruz. Bu  başarı belgesi aynı zamanda sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda daha büyük bir heyecan ve motivasyon katacaktır.

İlgili kurumlarımızın yapmış oldukları değerlendirmeler sonucunda bizlere aktarılan bilgiler çerçevesinde başarı belgelerini sizlere takdim edeceğiz. Ben bu çalışmalar sürecinde emeği geçen ve yoğun gayreti olan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Katkısı olan kurumlarımızı yürekten kutluyorum. Sağlık alanında hep birlikte daha iyi bir Samsun yaratma ve ilimizde yaşayan insanlara sağlık hizmetlerini daha üst noktada taşıma adına başlatılan bu çalışmalar, bundan sonraki süreçte artarak devam edecektir’’ dedi.

Valimi Aksoy’un konuşmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı birimlerde görev yapan 27 sağlık çalışanına başarı belgeleri Vali Aksoy tarafından verildi.

Törende ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ertan Uzun ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Rıza Aydın hazır bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum