Vali İbrahim ŞAHİN Valilik önünde törenle karşılandı.

İBRAHİM ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI

Vali İbrahim ŞAHİN Valilik önünde törenle karşılandı.
22 Eylül 2014 - 21:55
İBRAHİM ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI.

Vali İbrahim ŞAHİN Valilik önünde törenle karşılandı.

16 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Samsun Valisi olarak atanan Vali İbrahim ŞAHİN, yeni görevine başladı.

Karayolu ile Samsun’a gelen ve bu gün Samsun Valiliği görevine başlayan Vali İbrahim Şahin’i Samsun Valiliği önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Haluk Şimşek, Mehmet Ali Karatekeli, Dr. Hakan Kubalı, Mehmet Ali Yıldırım, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve sivil toplum temsilcileri karşıladı.

Karşılama töreni sırasında Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Genç Sporcuları Vali İbrahim Şahin’e çiçek takdim etti.

Karşılamanın ardından protokol üyeleriyle valilik makam odasına geçen Vali İbrahim Şahin, bir süre sohbet ettikten sonra vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla birlikte toplantı yaptı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum