VALİ KAYMAK SAMSUN HALKI İLE BAYRAMLAŞTI

Vali Osman Kaymak, Kurban Bayramı dolayısıyla, Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı

VALİ KAYMAK SAMSUN HALKI İLE BAYRAMLAŞTI
01 Eylül 2017 - 22:19
Vali Osman Kaymak, Kurban Bayramı dolayısıyla, Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.
Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde, Vali Osman Kaymak, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve çocukların bayramını kutladı.
BAYRAMLAŞMAYA SAMSUN PROTOKOLÜ'DE KATILDI
Bayramlaşma törenine ayrıca, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç,Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Sürmeli, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Vali Yardımcıları Recep Yüksel, Hakan Kubalı, İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Karslı, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Mustafa Ateş, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan Vekili Sg. Yarbay Tayfun Paşaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum