VALİ ŞAHİN İFTARINI SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARLA YAPTI

Vali İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen iftar yemeğine katıldı

VALİ ŞAHİN İFTARINI SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARLA YAPTI
16 Haziran 2016 - 09:39
Vali İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
1İftar öncesi Vali İbrahim Şahin, sevgi evlerinde kalan çocuklara bisiklet hediye etti.
Vali Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Vali Şahin İftar yemeği sonrasında çocuklarla yakından ilgilenerek, okul durumları ve ileride yapmak istedikleri mesleklerle ilgili sohbet etti.
Vali İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, “İftarımızı birlikte açtık. En güzel iftar sofrası buydu. Onlarla ramazanın bereketini ve lokmamızı paylaştık. Çocukların aile ortamında, hayatı her yönüyle tam öğrenerek geleceğe nasıl hazırlandıklarını, onların geleceğe dair fikirlerini, hayallerini düşüncelerini öğrenmek istedik, bizimle paylaştılar. Hepsinin güzel hayalleri var, inşallah gerçekleşecek de. Bunları da onlardan duymak, dinlemek bizi mutlu etti. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.2
İftar yemeğine ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, ÇEKOM (Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi) Müdürü Musa Öncül katıldı.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum