VALİ ŞAHİN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Amerika Birleşik Devletleri Nebraska Eyaletine bağlı Yankton kentinde düzenlenen okçuluk gençler-yıldızlar dünya şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil ederek dereceye

VALİ ŞAHİN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
22 Haziran 2015 - 22:02
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Amerika Birleşik Devletleri Nebraska Eyaletine bağlı Yankton kentinde düzenlenen okçuluk gençler-yıldızlar dünya şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil ederek dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Amerika Birleşik Devletleri Nebraska Eyaletine bağlı Yankton kentinde 08-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen okçuluk gençler-yıldızlar dünya şampiyonasında yıldızlar kategorisinde takım halinde dünya ikincisi olan Aybüke Gümrükçü, Gülnaz Büşranur Coşkun ve gençler dünya dördüncüsü olan Muhammet Bilal Güneri ile antrenörlerini makamında kabul etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin kabulde yaptığı konuşmasında, ’’Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin böyle gayretli çalışmalarınız ve bu çalışmanızın sonunda düzenlenen müsabakalarda dereceye girmeniz bizleri mutlu ediyor. Başarıyı yakalamak için sürekli çalışmaya gayret gösterin. Yakınınızdaki arkadaşlarınızı da bu konuda teşvik edin. Bizler Samsun’da sizin gibi başarılı sporcuların sayısının artmasını arzuluyoruz. Sizlerin bu başarılı ve gayretli çalışmalarınızda antrenörlerinizin ve aileleriniz katkısı oldukça fazladır. Ben ayrıca antrenörlerinizi ve ailelerinizi de yürekten kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin’in konuşmalarının ardından dereceye giren sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt da hazır bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum