Vali Şahin'den Kadın Girişimcilere kutlama

Samsun Valisi İbrahim Şahin, kendisini ziyaret eden Samsun TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nu girişimcilik konusunda eğitime yaptıkları katkılardan dolayı kutladı

Vali Şahin'den Kadın Girişimcilere kutlama
10 Aralık 2015 - 18:10
Samsun Valisi İbrahim Şahin, kendisini ziyaret eden Samsun TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nu girişimcilik konusunda eğitime yaptıkları katkılardan dolayı kutladı.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri,  Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti. Samsun TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Dr. Gülay Atik, yürüttükleri faaliyetler ve projeler hakkında Vali İbrahim Şahin’i bilgilendirdi.
Vali Şahin’i bilgilendirdi
Kurul olarak okullarda yürüttükleri girişimcilik çalışmaları hakkında Vali Şahin’e bilgi veren Başkan Gülay Atik,  “Girişimciliğin önemine vurgu yapmak ve bu konuda öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla yürüttüğümüz faaliyetler devam ediyor. Çalışmalarımız merkez ve ilçe okullarında sürüyor. 35 okulu kapsayan proje kapsamında bu zamana kadar 30 okulda girişimcilik faaliyeti düzenledik. Çalışmalarımız tamamlandığında ise yedi bin öğrenciye ulaşmış olacağız. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde de üniversite öğrencilerini ve iş insanlarını bir araya getirmek amacıyla bir çalıştay düzenledik. Orada gerçekten çok güzel bir tablo ile karşılaştık. Öğrencilerimizin çalıştaya ilgisi bizleri mutlu etti. Sizlerin de bildiği gibi girişimcilik ülke ekonomisi için de ayrı bir öneme sahip. Biz düzenlediğimiz toplantılarımızda öğrencilere, ‘girişimci olun’ diyoruz. Eğitimlerimiz devam edecek. Ülke olarak büyük hedeflerimiz var. Bunun yolu da gençlerimizi aydınlatmaktan geçiyor. Biz de Kurul olarak buna katkı sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Vali Şahin’den girişimcilik vurgusu
Samsun Valisi İbrahim Şahin de, Samsun TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu’na eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Konuşmasında, sağlıklı ve geleceğe dair umutları, hedefleri olan bir toplum yetiştirmek için herkese görev düştüğünü belirten Vali Şahin, “Günümüzde bilgi bombardımanı var. Kendimizi sürekli yenilemek zorundayız. Artık fırsatlar dünyası. Bir anda zengin olabiliyorsunuz. Bu da sadece yaratıcılık ve girişimcilikle oluyor. Bütün her şeyimizi çocuklarımız için harcamalıyız. Eğitimle ilgili ne yaparsanız yapın yanınızda olurum. Sizlere seve seve katkıda bulunurum. Çünkü ben eğitime takıntılı bir insanım. Öyle yetenekli çocuklarımız var ki; bazen onlara bir dokunuş bile yetiyor. İnşallah topyekûn eğitime önem vererek çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız. Bunu başarmak zorundayız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum