VALİ ŞAHİN'İN '8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ' MESAJI...

Samsun Valisi İbrahim Şahin, ”Kadınlarımız, toplumsal hayatımızın, aile, millet ve devlet yapımızın merkezinde yer alan her dönemde vazgeçilmez kıymetlerimizdir ”dedi

VALİ ŞAHİN'İN '8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ' MESAJI...
07 Mart 2017 - 21:46
7- Boş kalıp haberSamsun Valisi İbrahim Şahin, ”Kadınlarımız, toplumsal hayatımızın, aile, millet ve devlet yapımızın merkezinde yer alan her dönemde vazgeçilmez kıymetlerimizdir ”dedi.    Vali Şahin’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Kutlama Mesajı Şöyle:
Türk kadını millet hayatımızın her döneminde diğer milletlerin kadınlarına oranla önemli roller üstlenmekte olduklarını ifade eden Vali Şahin,” Özellikle Kurtuluş mücadelesinde sergilediği güçlü, cesur, vatansever tutumuyla destanlaşmıştır. Cumhuriyete giden yolda gerek cephede, gerek cephe gerisinde aktif görev üstlenmiştir” dedi.
KADINLARIMIZA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR
Sosyal hayatta her şeyi belirli bir düzene sokan, hayatı yeniden oluşturan kadınların olduğunu hatırlatan Vali Şahin,” Ülkemizin ve toplumumuzun kalkınmasında dün olduğu gibi bugünde yine kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan kadınlarımız yaptıkları çalışmalarla çocuklarımızı geleceğe hazırlamakta 21. Yüzyılda üstün bilgi seviyesi ve kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler, daha güçlü nesiller yetiştirmek için gayret etmektedirler. Kadınlarımıza sergilemiş olduğu bu mücadelede, toplumun tüm bireylerinin destek olması, çalışma azmi, iradesi ve özgüveni olan kadınlarımıza yardımcı olunması büyük önem taşımaktadır.
EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİ SERGİLENMEKTEDİR
Dünya Kadınlar Günü'nde, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kadınların sorunları dile getirilmekte olduklarını sözlerine ekleyen Vali Şahin,” Edinilen deneyimler paylaşılmakta ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanmakta, böylelikle kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergilenmektedir. İlimiz, kadın dostu kent olma adına taahhütte bulunan ve başta Valiliğimiz olmak üzere yerel yönetimlerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte birçok çalışma yapan kenttir. Bu duygu ve düşüncelerle ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, kadın haklarının iyileştirilmesi bakımından çalışmaların artarak devam etmesini diler, yürekleri sürekli sevgi dolu başta şehit anneleri, şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum