VALİ ŞAHİN'İN BAŞKANLIĞINDA 'MEDİKÜM' TOPLANTISI

Vali İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen ‘MEDİKÜM’ toplantısına katıldı

VALİ ŞAHİN'İN BAŞKANLIĞINDA 'MEDİKÜM' TOPLANTISI
26 Mayıs 2015 - 21:43
Vali İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen ‘MEDİKÜM’ toplantısına katıldı.
Vali Şahin toplantının açılışında yaptığı konuşmasında, “Değerli arkadaşlar bu konuda yaptığımız çalışmalarda oldukça önemli mesafeler aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta ilimizi ziyaretleri sırasında ben Samsun’da medikal el aletleri konusunda yaptığımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgi sundum. Samsun’da 15 bin farklı medikal alet yapıldığını kendilerine arz ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız konu ile yakından ilgilendi. Samsun’da medikal sanayi sektörü konusunda yaptığımız çalışmalarda Sağlık Müdürlüğümüz ve Bilim, Sanayi İl Müdürlüğümüz çalışmalar yapıyor. Bizlerin mutlak suretle bu sektörün önümüzdeki yıllarda Samsun ilimizi de marka haline getirecek bir sektör olması konusunda hep beraber, el birliği ile daha yoğun çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi.
Vali Şahin’in konuşmalarının ardından, İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal tarafından bir sunum gerçekleştirildi.
Toplantıya ayrıca, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dursun Mehmet Mehel, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Mediküm Derneği Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum