Vandallar

Vandallar Türkiye cumhuriyetinin başına lanet olan ilk kez Siirt Eruh katliamıyla adını duyuran, bugün bir bilen gibi İmralı’da oturan oradan TC hükümetine emirler yağdıran, açıklamaları bu mil

15 Ekim 2014 - 01:31
Vandallar

Türkiye cumhuriyetinin başına lanet olan ilk kez Siirt Eruh katliamıyla adını duyuran, bugün bir bilen gibi İmralı’da oturan oradan TC hükümetine emirler yağdıran, açıklamaları bu milletin kürsüsü hani bağrında(egemenlik kayıtsız şartsız milletindir )yazan TBMM kürsüsünden okunan, güya çözüm sürecine katkı sağlayan o dur deyince silahların sustuğu o vur deyince askerlerin, polislerin çoluk çocuk herkesin vurulduğu bölücü başı Abdullah Öcalan tarafından kurulan PKK denilen lanet örgütün elemanları özellikle Güneydoğu’da veya çoğunlukta oldukları batı illerinde sırf Kobani’yi bahane ederek ortalığı yakıp yıktılar.

İnsanları canından bıktırdılar… Akıllarınca Işid’i protesto ediyorlar! Aslında insanları canından bezdiriyorlar. Bunların arkasında halk yok veya o yörenin insanları yok. Bunlar Ziya Gökalp gibi, Cahit Sıtkı Tarancı gibi vatan evlatlarının müzelerine saldırıp ne varsa yakıp yıkıyorlar… Esnafın dükkânlarını yağmalıyor, bankaların bankamatiklerindeki paraları çalıyorlar! ,Düşünebiliyormusunuz bu çözüm süreci başladığından beri Güneydoğu illerini 1 milyon turist ziyaret etmiş, işte bunlar bu ziyaretlerden rahatsız… Bunlar huzur ve sükûndan rahatsız! Bunlar bu ülkeyi dışarıda kötü göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Düşünebiliyormusunuz benim bile ziyaret edemediğim Diyarbakır’a sözüm ona gazeteci geçinen 5 Alman vatandaşı bu olaylar sırasında gidiyor küçük çocuklara para vererek sokaklarda lastik yaktırıyorlar! Polisin bunlara müdahale etmesini fotoğraflıyorlar, polis bu Almanları kamerayla tespit ediyor yakalıyor. Bu milletin adliyesi bu adamları serbest bırakıyor! Sınır dışı kararı dahi vermiyor! Adamlar elini kolunu sallayarak bu ülkede geziyorlar…

Sonra bu bizim Kobani’yle ne işimiz var! Onu da anlayamadım… Biz Kobani’de Kıbrıs gibi garantör devlet miyiz? Hayır, Korumak zorundamıyız? Hayır. Işid’i biz mi kurduk? Hayır. Bizim Kobani’yle Işid ile ne ilgimiz var? Onu hala çözemedim.

Şimdi bu hainler Kobani’yi korumak istedi de, Işid ile savaşmak istedi de biz mi engel olduk? Hayır. Eğer Işid’i protesto edeceksen Kobani’den kaçıp gelenler gibi sende koş git… Doya, doya koş git… Şimdi şu Selahattin Demirtaş denen adam kendi kendine konuşuyor… Siz kapıları açın biz Işid’i tükürüğümüzle boğarız dedik diyor… Ey PKK hamisi bölücü başı Öcalan’ın sözcüsü onun bildirisini bu milletin kürsüsünden okuyan adam bu millet seni çok iyi anlasa ve tanısa varya seni tükürükle boğar da bakma yakışmıyor! Haberin olsun!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum