VAR, YIPRATICI YAYINLAR YAPILMIŞTIR!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Kalleşçe haince saldırılarla milletimizin birlik ve beraberliğini, devletimizi ve bayrağımız

VAR, YIPRATICI YAYINLAR YAPILMIŞTIR!
15 Mayıs 2016 - 22:37
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Kalleşçe haince saldırılarla milletimizin birlik ve beraberliğini, devletimizi ve bayrağımızı hedef alan terör örgütleriyle, devletimizin mücadelesi sonuna kadar devam edecektir" dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Kaymakamlığın şehit anne ve babalarına 20 gün önce belirleyip 04.04.2016 tarihinde düzenlemiş olduğu Çanakkale ziyaretine katılmış bulunmaktayız. Daha 25 yaşında kıymetli yavrumuz Bekir Anıl Erdal'ın şehit haberini Bolu güzergâhında almış bulunmaktayım“ dedi.
BU ZOR GÜNLERDE NEYİN AMACINI GÜDÜYORSUNUZ?
Şehidin cenazesine katılamadığını dile getire Başkan Var, “Bekir Anıl Erdal'ın cenazesine Katılamadığım için Büyük üzüntü duymaktayız. Bazı basın ve yayın organlarının bunu fırsat bilerek hiç düşünmeden, biz yüreği yanan anne ve babalara onur kırıcı, karalayıcı, kar güdücü, beni ve derneğimizi yıpratıcı yayınlarda bulunmuştur. Dernek başkanlığı görevi yaptığım süre zarfı içinde tüm şehit ailelerinin her zaman yanında oldum. Onların acısını her zaman paylaştım ve yaşadım. Şimdi soruyorum. Sevgili basın ve yayın organları, sosyal paylaşım siteleri... Bu zor günlerde neyin amacını güdüyorsunuz?  Sözlerime burada son vererek kıymetli şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Teşekkür ediyorum" diye kumuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum