VATANIN, DEVLETİN, BAYRAĞIN ONURU SİZİN EŞLERİNİZE EMANET

Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak, Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde 21

VATANIN, DEVLETİN, BAYRAĞIN ONURU SİZİN EŞLERİNİZE EMANET
25 Mart 2018 - 20:01
Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak, Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde 21.02.2018 tarihinde Afrin’e giden Polis Özel Harekât biriminde görevli 44 Özel Harekât Polis eşleri ve çocukları ile bir araya geldi.
Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak beraberinde, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Üstün’ün eşi Yüksel Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Eşi Semiha Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’un eşi Azize Yavuz ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu’nun eşi Çiğdem Ağaoğlu ile birlikte, 21.02.2018 tarihinde 'Zeytin Dalı Harekâtı’na katılmak üzere Afrin'e dualarla uğurladığımız İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Özel Harekât (PÖH) biriminde görevli 44 Özel Harekât Polisimizin eşleri ve çocukları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Özel Harekât Polis eşleri ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak, ''Vatanın, devletin, bayrağın onuru sizin eşlerinize emanet. Biz burada her zaman dualarımızla onların yanındayız. Takip ediyoruz çok başarılı operasyonlar gerçekleştiriyorlar. Sizlerin eşleri vatan için, millet için oradalar. Onlarla ne kadar övünsek azdır. Bizlerde burada sizlerin her zaman yanınızdayız. Kahraman polislerimiz Samsun’a geldiklerinde inşallah hep birlikte onları karşılayacağız, tekrar görüşeceğiz'' dedi.
Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak’ın konuşmasının ardından diğer katılımcılarla beraber, Özel Harekât Polisimizin eşleri ve çocukları ile golf oynayıp, sahayı gezdi.
Yemek programının sonunda Valimiz Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak, polis eşleri ve katılımcılara ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nın simgesi olan ‘Zeytin Dalı Broş’u hediye ederek, çocuklara oyuncak verdi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum