Vefa Hattına Gelen Talep Üzerine Kaymakam Devrede

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, "Vefa destek hattımızı arayan, Fatma Tarakçı isimli Bayhan’ın 16 yaşındaki yeğeni İlhancan Hamlı’nın taleplerini yerine getirdik" dedi.

Vefa Hattına Gelen Talep Üzerine Kaymakam Devrede
12 Mayıs 2020 - 22:44
Geleceğimizi teminatı olan sevgili öğrencilerimizin yanında olduklarını işaret eden Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer," Vefa destek hattını arayan, Fatma Tarakçı isimli bayan 16 yaşındaki yeğenim İlhancan Hamlı’nın 19 Mayıs etkinlikleri ile ilgili olarak, Milli Eğitim Bakanlığın tarafından 81 ilde 19 Mayıs doğumlu çocuklar için video çekimi olacağından İlhacan’ın seçildiği haberinin geldiğini bana açıklayan Bayan Tarakçı,” Bize çekimler için bayraklarının olduğunu ve fakat Atatürk posteri ve Samsun ile ilgili görsel resim olmadığını yeğeninin 20 yaş altı küçük yaşta olmasında dolayı sokağa çıkamadığını ifade etti" Bende ilçe kaymakamı olarak üzerime düşen bu önemli görevi yerine getirdim" dedi.
Bu Talep Beni Duygulandırdı
Vefa destek hattı görevlisince bu ilginç ama anlamlı ihbar ile jandarma komutanlığının bilgisine verilerek kayıta işlendiğini vurgulayan Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, "Talebin İlçe jandarma komutanlığı ekranına düşmesi üzerine, Fatma Tarakçı isimli şahıs aranarak, konu teyit edilmiştir. Bu anlamlı talebe karşı harekete geçerek, Belediye Başkanımız Halil Akgül ilçe jandarma komutan Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve Emniyet Amiri İbrahim Özden ile birlikte Biçme mahallesindeki belirten adrese ulaştık. İlhan Hamlı’ya istediği Atatürk posterleri ve Milli mücadelemizin 100’üncü Yılı kapsamında jandarmamız tarafından yaptırılan bayrakları kardeşimize ve ailesine taktim ettik.19 Mayıs doğumlu olması nedeniyle Milli Eğitim Başkanlığımızca kendisinden istenen çalışmalarında başarılar diliyoruz. Böyle bir talep bizleri duygulandırdı, Vefa destek hattı her konuda ayrım yapmadan halkımızın talebini karşılamak için ilgili kurumlarımızın müdahil olmasını sağlamaktadır. Ayrıca ailesinde duyarlı davranışlarından dolayı Jandarmamız ’da bu konuda hassasiyet göstermiştir teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Aileden Yeklilere Teşekkür
Ziyaretten dolayı aile,” Allah razı olsun vefa destek hattına talebimizi ilettik Bizi jandarmamıza yönlendirdiler. Devletimiz yine talebimizi yerine getirdiler.  Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere Sayın Belediye Başkanı’mıza Sayın Komutanımıza ve Sayın İlçe Emniyet Amirimize bizleri ziyaret ettiler, Bizleri çok mutlu etti yetkililerimize teşekkür ediyoruz “şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından fotoğraf çekimi ile sona buldu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum