VEKİL TELAŞINI BIRAKIN!

VEKİL TELAŞINI BIRAKIN TERÖRLE MÜCADELE EDİN Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, son günlerde artarak devam eden terör olayları ile ilgili sert konuştu

VEKİL TELAŞINI BIRAKIN!
09 Eylül 2015 - 22:46
VEKİL TELAŞINI BIRAKIN TERÖRLE MÜCADELE EDİN

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, son günlerde artarak devam eden terör olayları ile ilgili sert konuştu.

Son günlerde artarak devam eden terör olayları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Onlarca hatta yüzlerce Mehmetçiğimizin ve polisimizin şehit olduğu bugünlerde yüreğimiz yanarken bunun sorumlusu olanlar ise hala 400 vekilin telaşındadır. Ancak Türk milleti bu sorumluları görüyor ve bunun sorumlusu olanlardan hesap soracakları günü bekliyorlar" dedi.

Devleti yöneten zihniyetin terörle mücadele konusunda zafiyet gösterdiğini belirten Kılağuz, "Terör örgütünün siyasi hedeflerine ulaşması sürecinin sonlandırılması gerekiyor. Bu milletin bu topraklarda bir ve bütün olarak yaşayacağını unutmamalıyız. 13 yıldır iktidarda olan AKP'nin yaptığı açılım süreci, aslında bölünme ve ihanet sürecidir. Bundan sonra yapılması gereken ilk olarak yeni terör saldırılarını önlemek için gerekli tedbirlerin devlet tarafından acilen alınmasıdır. Siyasi tartışmaların giderek arttığı bu günlerde tek gündem maddesinin terör ve terörle mücadele olması gerektiği bilinmelidir. Türk milleti artık bu konuda net bir çözüm beklemekte ancak bu çözümün ne olduğunu bilmesine rağmen AKP'nin bu konuda bir adım dahi atmaması üzücüdür. Unutmayın Türk milleti terörle mücadele konusunda artık net ve kararlı bir icraat bekliyor" dedi.

UNUTMAYACAĞIZ

Kılağuz, sözlerine şöyle devam etti; "Devletimizin bağımsızlığı, aziz milletimizin birliği uğruna kahramanca görev yaparken şehit olan kardeşlerimize Rabbim ’den rahmet niyaz ediyor, yaralılara şifa ve kederli Türk milletine ve şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Bu vatanı sevenlerle vatanı bölmeye çalışanların mücadelesinde şehit olan kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacağız."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum