VEZİRKÖPRÜ OFF-ROAD KULÜBÜ BAŞKANI VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE’DE İLK DEFA VEZİRKÖPRÜ OFF-ROAD KULÜBÜ BAŞKANI VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİ Vezirköprü Off-Road Kulübü Başkanı Bilal Altunay ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Valisi Hüseyin A

VEZİRKÖPRÜ OFF-ROAD KULÜBÜ BAŞKANI VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ
28 Ağustos 2014 - 18:13
TÜRKİYE’DE İLK DEFA

VEZİRKÖPRÜ OFF-ROAD KULÜBÜ BAŞKANI VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİ

Vezirköprü Off-Road Kulübü Başkanı Bilal Altunay ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Vezirköprü Off-Road Kulübü Başkanı Bilal Altunay, 06-07 Eylül 2014 tarihleri arasında Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan Tosfed Trial Kupası hakkında bilgi vermek üzere Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan Tosfed Drial Kupası hakkında Vali Hüseyin Aksoy’a brifing veren Off-Road Kulübü Başkanı Bilal Altunay, “Vezirköprü Off-Road Kulübü tarafından organize edilen Tosfed Trial Kupası bölgemizde ilk defa otomobil sporları branşında Trial formatında düzenlenecektir” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmasında, “Türkiye’de ilk defa organize edilen ve 4. Ayağı da Vezirköprü ilçemizde 06-07 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tosfed Trial Kupası ulusal düzeyde bir kupadır. Umarım, katılımın ve seyir zevkinin bol olduğu bir organizasyon olur. Bu organizasyonun ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyarete ayrıca, Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy’da katıldı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum