VEZİRKÖPRÜ'DE ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ!

Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy,” 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında gerçekleşen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde ilk ve Ortaokul öğrencilerimiz eğlenceli ve çek

VEZİRKÖPRÜ'DE ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ!
20 Mayıs 2016 - 09:40
Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy,” 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında gerçekleşen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde ilk ve Ortaokul öğrencilerimiz eğlenceli ve çekişmeli çocuk oyunlarıyla kıyasıya yarıştılar” dedi.
GÜZEL BİR YARIŞMA OLDU
Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy,” İlçe Müdürüz spor tesislerinde gerçekleşen ilkokullarda 6, ortaokullarda 4 toplam 10 okulun katıldığı çocuk oyunlarında ilkokullarda 1’inci sınıflar el değiştirerek bayrak koşusu, 2’inci sınıflar yağ satarım bal satarım, 3’üncü sınıflar tünel topu, 4’üncü sınıflar ip atlama; Ortaokullarda 5’inci  sınıflar kiremit delirmece, 6’inci sınıflar mendil kapmaca, 7İnci sınıflar yakar top ve 8’inci  sınıflar halat çekme oyun kategorilerinde oyunlarını oynadılar” diye konuştu.
BAŞARILAR DİLİYORUM
Yüzlerinden mutlulukları okunan çocuklar şenlik öncesi, zamanı ve sonrasında oldukça eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiklerini belirten Müdür Aksoy ,”1. ve 2’inc sınıflarda Mehmet Paşa İlkokulu, 3. ve 4’üncü  sınıflarda Zeki Cevher İlkokulu, 5. ve 7’inci sınıflarda Atatürk Ortaokulu, 6’inci  sınıflarda İmam Hatip Ortaokulu, 8’inci sınıflarda Cumhuriyet Ortaokulu ilçe birinci olarak Samsun’da İl birinciliğinde yarışmaya hak kazandılar. Tüm okullarımıza başarılar diliyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum