YAĞMUR'KARŞIYAKA ANADOLU LİSESİ'NDE

Canik Belediyesi’nin katkılarıyla şehrimize gelen, kaleminden aşk damlayan adam olarak tanınan, son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur Karşıyaka Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilerle bu

YAĞMUR'KARŞIYAKA ANADOLU LİSESİ'NDE
06 Aralık 2015 - 19:02
Canik Belediyesi’nin katkılarıyla şehrimize gelen, kaleminden aşk damlayan adam olarak tanınan, son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur Karşıyaka Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

[gallery ids="39932,39933,39934"]
Son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur Çıkmış olduğu yazarlık yolculuğunu, hayrette bırakacak aşk dolu sözlerle dinleyicilerle paylaştı. Sempatik, sevecen tavırlarıyla, entelektüel kişiliğiyle dinleyicilerinin, okuyucularının gönlünü bir kez daha fethetti.
ROL MODEL ANLAYIŞIYLA İFADE ETTİ.
Hayata dair görüşlerini, yazarlığa başlama hikâyesini, insanların hayallerine ulaşma yollarını örneklerle anlatan Sinan Yağmur Öğrencilerle fikir alış verişinde bulunarak onlara başarıya giden yolda neler yapılması gerektiğini rol model anlayışıyla ifade etti. İnsan olmanın ancak okumak ve düşünmek yoluyla olabileceği mesajını öğrencilere ana fikir olarak verdi. Programın sonunda Karşıyaka Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Eş ”yazarımız Sinan Yağmur’a ”His ve mana dolu yüreğinizi öğrencilerimize etkileyici bir üslupla aktardığınız için çok teşekkür ederim ”dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum