YARGI KARARINDA VİCDANIMIZ RAHAT DEĞİLDİR!

Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin, Rahip Brunson ile ilgili yaptığı açıklamada; 9 Aralık 2016 tarihinde ciddi suçlamalardan dolayı tutuklanan papaz Brunson ile ilgili 20

YARGI KARARINDA VİCDANIMIZ RAHAT DEĞİLDİR!
15 Ekim 2018 - 10:40
Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin, Rahip Brunson ile ilgili yaptığı açıklamada;
9 Aralık 2016 tarihinde ciddi suçlamalardan dolayı tutuklanan papaz Brunson ile ilgili 2018 yılının Mart ayında, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı gerekçesiyle hazırlanan iddianame kabul edilmiş ve yargı süreci devam etmekte iken, ülkemiz birden ekonomik yaptırımlarla ve doların ani yükselişi ile karşı karşıya kalmış, piyasalar belirsizlik içerisine girmiş, vatandaşın satın alma gücü düşmüş, siyasi atışmalar, hukuki gerilimler, cepheleşmeler aylarca ülke gündemini meşgul etmiştir.
Tam da bu süreç içerisinde her ne hikmetse, FETÖ’nün İzmir’deki askeri yapılanmasını çökertmesiyle de tanınan ve  ABD’li Papaz Brunson soruşturmasının iddianamesini hazırlayan Cumhuriyet Savcısı ile birlikte, İzmir Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nda görev yapan 6 Cumhuriyet Savcısının görev yeri değiştirilmiştir.
Gelinen noktada, papazın serbest bırakılmasıyla, milletimiz tarafından kabul edilmesi mümkün olmayan bir sonuç ortaya çıkmıştır.
Yargı kararına saygı duymakla beraber, vicdanlarımız rahat değildir.
Doların yükselmesindeki en büyük etken olduğu söylenen papaz, Trump’la kucaklaşarak, önünde diz çöküp ona dualar ederken, ABD bütün dünyaya mesaj vermektedir.
Memleketimizde ise, milletimiz hangi ruh hali içerisindedir, maneviyatı ne durumdadır, ülkemizin itibarı ne olmuştur. Türkiye’yi umut olarak gören ülkeler bize hangi gözle bakmaktadır.
Milletimiz, bu moral bozukluğu ve bu ruh hali içerisinde; doğalgaza, elektriğe, akaryakıta gelen, velhasıl sırtına binen bu zamlarla baş başa mı kalacaktır.
Papaz Brunson davasının ne götürdüğü ortadadır, karşılığında bir şey getirip getirmeyeceği ise meçhuldür.
Kaybeden ülkemiz ve milletimiz olmamalı, bu durumun mutlaka bir karşılığı olmalıdır.
222 yıl önce bu conilerden haraç alıp vergiye bağlarken, biz
Heyhat, şu düştüğümüz duruma bak, ne olacak bu halimiz

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum