YARI FİNALİSTLER BELİ OLDU...

Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Atatürk kupası futbol turnuvası çeyrek final müsabakaları tamamlandı

YARI FİNALİSTLER BELİ OLDU...
12 Mayıs 2016 - 09:24
Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Atatürk kupası futbol turnuvası çeyrek final müsabakaları tamamlandı.
YARI FINAL MÜSABAKALARI CUMA GÜNÜ
Müsabakalardan alınan sonuçlar Anadolu Gençlik Vakfı 2 Alibeyli 0, Özkar Sürücü Kursu 3 Gazeteciler Cemiyeti 2, sonuçlandı. Bu sonuçlara göre yarı finale kalan  takımlar Anadolu Gençlik Vakfı - Özkar Sürücü Kursu oldular çeyrek final müsabakaları sonunda eşleşen takımlar final müsabakaları için cuma günü saat.18.00'de İlkumut - Anadolu Gençlik Vakfı saat.19.00'da  Özkar Sürücü Kursu - Devlet hastanesi takımları karşılaşacak.

[gallery ids="50288,50287,50286,50285"]
4TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM
Tüm sporseverleri müsabakaları izlemek için ada park suni çim sahasına davet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın,"İlçe müdürlüğü olarak çeyrek final müsabakalarında fair-play çerçevesinde centilmence dostluk içinde mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederiz 13.05.2016 Cuma günü yapılacak olan yarı final müsabakalarda takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum