YAŞLILAR BİZİM HUZUR KAYNAĞIMIZ VE BAŞIMIZIN TACIDIR

Vali Osman Kaymak,18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Canik ilçesinde bulunan Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti

YAŞLILAR BİZİM HUZUR KAYNAĞIMIZ VE BAŞIMIZIN TACIDIR
23 Mart 2018 - 10:19
Vali Osman Kaymak,18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Canik ilçesinde bulunan Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Vali Osman Kaymak, Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne gelişinde Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Tekin Balcı, kurum amirleri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz tarafından karşılandı.  Karşılamanın ardından Valimiz Sayın Osman Kaymak Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek,  karanfil dağıttı. Vali Kaymak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden yaşlılar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Devletimizin her zaman duacısıyız dediler.  Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlı bir amcamız da, ‘Devletimizin yaptığı bu hizmetlerden memnun kalmayanın gözü kör olur” dedi.
ALLAH SİZLERE SAĞLIK VE SIHHAT VERSİN
Vali Osman Kaymak programda yaptığı konuşmasında, “Bu hafta malumlarınız yaşlılar haftası. İlimizde bir dizi programlar yapılıyor. Bugün Samsun Valisi olarak sizleri ziyarete geldik. Biliyorsunuz devletimiz son yıllarda ülkemizde sosyal alanlarda birçok olumlu değişiklik yaptı. Bunun yanında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kuruldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak yaşlılarımıza, engellilerimize, şehit ailelerine, gençlere ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Buradan herkese sesleniyorum. Lütfen büyüklerimizin kıymetini bilelim. Onlar bizim velinimetimiz ve huzur kaynağımızdır. Yaşlılarımızdan bizim tek isteğimiz bizlere dua etmeleridir. Devletimiz Afrin’de çok ciddi mücadele veriyor. Tüm uluslararası güçler Türkiye’yi hedef almışlardır. Bizim tek güvencemiz milletimizin birliği, beraberliği ve büyüklerimizin duasıdır. Bunları çok önemsiyorum. Allah sizlere sağlık ve sıhhat versin. Yaşlılar haftanızın kutlu olması dileğiyle, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diye konuştu.
Daha sonra Vali Osman Kaymak, huzurevinde kalan yaşlılarımız ile birlikte yaş pasta kesti. Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarımızla yakından ilgilenen Vali Osman Kaymak, yaşlılarımızla sohbet ederek sağlıklı günleri olmasını diledi.

Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum