Yavuz Kolej'inin 3 öğrencisi 120 sorunun 120'sini de doğru yanıtladı

YAVUZ KOLEJ FARKI Yavuz Kolej, TEOG Sınavında önemli bir başarıya daha imza attı

Yavuz Kolej'inin 3 öğrencisi 120 sorunun 120'sini de doğru yanıtladı
15 Ocak 2015 - 20:12
YAVUZ KOLEJ FARKI

Yavuz Kolej, TEOG Sınavında önemli bir başarıya daha imza attı. 8. Sınıf öğrencilerine uygulanan sınavda Yavuz Kolej’inin 3 öğrencisi 120 sorunun 120’sini de doğru yanıtladı

Her alanda başarılarıyla ön plana çıkan öğrenciler yetiştiren Yavuz Kolej, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarında önemli bir başarı elde etti.  Türkiye genelinde 8. Sınıflara uygulanan sınavda 3 öğrencisi tüm sorulara doğru yanıt veren Yavuz Kolej, böylelikle son yıllardaki başarısını da taçlandırmış oldu.

Öğrenciler, Salih Gürkan Yavuz, Görkem Kılıçaslan ve Rana Fikriye Ak’ın 120 sorunun tamamını doğru cevapladığını aktaran ve TEOG’dan alınan bu başarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Salih Yavuz, “Türkçe, Matematik, Fen, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil (İngilizce) branşlarında toplam 120 sorunun sorulduğu TEOG sınavında okul ortalaması olarak 106 netlik büyük bir başarıya imza attık. Bununla birlikte 3 öğrencimizin de tüm soruları doğru cevaplayarak 700 tam puan almaları başarımızı taçlandırdı. 3 öğrencimiz birden Türkiye 1.’liğine adaydır. 2. dönem yapılacak sınavlarda da aynı başarıyı yakalamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okulumuza bu başarıyı getiren tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum”  İfadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum