Metin ATLI

Metin ATLI


Samsunspor Seriyi Sevdi!

07 Ekim 2024 - 10:21

11 yıl sonra çıktığı Süper Ligin 2. Sezonunda hedefi ligde kalıcı olmanın hesabını yapan Samsunspor sezona fırtına gibi girdi.
8.haftada Adana Demirspor deplasmanına giden kırmızı beyazlı ekibimiz geride kalan 7 haftada 5 galibiyet 2 mağlubiyet almıştı.
1 Puan ile ligin son sırasına demir atmış ev sahibi ekip mutlak galibiyet için sahaya çıkarken Samsunspor’un hesabı ise bu sezon oynadığı 4.deplasman maçını da kazanmaktı.
Geçen sezon bu haftalarda ligin dibine demir atan takım Samsunspor’du ve Adana Demirspor’dan deplasmanda aldığı 3 puan ile çıkışını başlatmıştı.
Bu maç öncesi Samsunspor’un Adana Demirspor ile oynadığı 16 maçta sadece 1 galibiyetinin olması gibi daha birçok faktör vardı.
Samsunspor Adana’da ideal onbiri ile maça başladı. Maçın hakeminin uydurma bir penaltısı ile geri düşen Samsunspor ilk yarıda adeta sahada gezdi.
Rakip kaleye 1 şut atamazken kaleci Okan farkın açılmasını önledi.
İkinci yarıya daha derli toplu çıkan Samsunspor, Muja ile beraberliği sağladı. Müsabakanın hakemi oynanmamış süre olarak 9 dakika verdi. Oynanmamış sürenin 3. dakikasında Dimata ve 10.dakikasında Soner Aydoğdu rakip fileleri havalandırarak 3 puanı yazdırdılar.
Bu sadece 1 galibiyet değildi.
Bu sezon oynanan tüm deplasman maçlarını kazanmaktı.
Geçen haftaki Göztepe maçından sonra geriye düşülen bir maçta daha muhteşem bir geri dönüştü.
Haftaya 4.sırada giren Samsunspor müsabakaların tamamlanmasının ardından maç fazlası ile de olsa puan sıralamasında ikinci sıraya yerleşti.
Bu da belirli bir yaşın altında ki Samsunspor taraftarının şahit olmadığı bir tablo.
Kısacası Samsunspor bu sezon harika bir şekilde sezona başladı.
Samsunspor taraftarı mutlu.
Şimdi önümüzde milli maç arası ve 2 hafta sonra oynanacak olan Fenerbahçe maçı var.
Samsunspor’un bu sezonki başarısında Teknik Direktör Thomas Reis’in katkısı büyük.
Reis’den Fenerbahçe’ye bir sürpriz bekliyoruz.
Kalın sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum