YEDAŞ, Bronz Stevie Ödülü'nü Kazandı

YEDAŞ, 21. Yıllık Uluslararası Stevie® Ödülleri'nde “Yılın Şirketi- Kamu Hizmetleri- Büyük” kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü'nün sahibi oldu.

YEDAŞ, Bronz Stevie Ödülü'nü Kazandı
09 Eylül 2024 - 16:50
YEDAŞ, 21. Yıllık Uluslararası Stevie® Ödülleri'nde “Yılın Şirketi- Kamu Hizmetleri- Büyük” kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü'nün sahibi oldu. International Business Awards, dünyanın önde gelen iş ödülleri programlarındandır. Dünya çapındaki tüm bireyler ve kuruluşlar (kamu ve özel, kâr amacı güden ve kâr amacı gütmeyen, büyük ve küçük) aday gösterme hakkına sahiptir. 2024 IBA'a, 62 ülke ve bölgeden kuruluşlar katılmıştır.
Bu yıl, “Yılın Şirketi” de dahil, çeşitli kategorilerde değerlendirilmek üzere her büyüklükteki ve hemen hemen her sektördeki kuruluşlardan 3.600'den fazla aday sunuldu. YEDAŞ, ''YEDAS AI Projesi'' ile diğer “Büyük” şirketler arasında “Yılın Şirketi- Kamu Hizmetleri” kategorisinde ödül kazandı. Alınan bu ödül, YEDAŞ’ın çalışma prensiplerini ve yüksek performansını yansıtırken elde edilen başarının ardında projede yer alan tüm çalışanların özverili çabaları yer alıyor.
Stevie Ödülleri başkanı Maggie Miller; "Uluslararası İş Ödülleri'ni uzun zamandır işyerleri için bir olimpiyat olarak görüyoruz ve bu yılki yarışma bunun şimdiye kadarki en iyi kanıtı" dedi. "Kazananlar, kuruluşlarının yüksek hedefler belirlediğini ve bu hedeflere ulaştığını gösterdi. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyor ve 11 Ekim'de İstanbul'da sahnede kutlamayı dört gözle bekliyoruz" diye ekledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum