YEDAŞ NE İŞ YAPAR?...

Sokak lambası arızalarında iş vatandaşa düştü

YEDAŞ NE İŞ YAPAR?...
17 Nisan 2018 - 09:26
Sokak lambası arızalarında iş vatandaşa düştü.
Arızalı sokak lambası için YEDAŞ’a bilgi verilmesine rağmen arızanın giderilmediği, YEDAŞ tarafından yapılmayan sokak lambasını vatandaşlar elektrikçiden ampul alarak kendi imkânları ile değiştirmek zorunda kaldılar.
Sokaklarının karanlık olması sokak sakinlerini çileden çıkarttı. Vatandaşlar YEDAŞ’ı arayarak sokak lambalarının yanmadığını bildirmelerine rağmen kimsenin gelmediğini belirttiler. YEADŞ gelmeyince biz de karanlıktan çoluk çocuğumuz geçiyor, yaşlısı var, mağdur olduk, kendi başımızın çaresine bakmak zorunda kaldık dediler.
Yedaş tarafından vatandaşa verilen cevap: “KAYDINIZ KONTROLÜ SAĞLANDI EKİBİMİZ TARAFINDAN ''DIREK INCE AGAC DIREK MERDIVENE BOM YANASMIYOR CIKILMASI TEHLIKELI'' BİLGİSİ AKTARILMIŞTIR. BU TALEBİNİZLE ALAKALI OLARAK İŞLETMEMİZE BAŞVURU SAĞLAYABİLİRSİNİZ. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER İYİ GÜNLER DİLERİZ.”
Mahalle sakinleri; Her defasında kaliteli hizmetten söz eden YEDAŞ, hangi kaliteden bahsediyor? YEDAŞ’ın kaliteli hizmeti bu mu? Arızayı bildirmemize karşı bize verdiği cevap kalitesini gösteriyor. Arıza ekibinde merdiveni olmayan kurum olur mu? Merdiveni yoksa YEDAŞ’a biz merdiven veririz diye tepkilerini gösterdiler.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum