YENİ MÜDÜRE YENİ ŞİİR KİTABI

Bu güne kadar, Bafra Anadolu Lisesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu gibi birçok okulda görev yapan eğitimci, idareci Tugay Kökkülünk; Bafra Gazi Ortaokulu'na Müdür

YENİ MÜDÜRE YENİ ŞİİR KİTABI
13 Eylül 2018 - 12:01
Bu güne kadar, Bafra Anadolu Lisesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu gibi birçok okulda görev yapan eğitimci, idareci Tugay Kökkülünk; Bafra Gazi Ortaokulu'na Müdür olarak atandı.
Bugüne kadar yapmış olduğu birçok başarılı eğitim hizmetinin karşılığını, Bafra Gazi Ortaokulu Müdürü olarak alan Tugay Kökkülünk, kendini tebrik için ziyarete gelen okul idarecilerine, eğitimci meslektaşlarına teşekkür etti.
Bu arada Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin de Bafra Gazi Ortaokulu'nun yeni Müdür' ü Tugay Kökkülük'ü makamında ziyaret ederek, " Sevgi Güneşi Çocuklar "adlı 3. yeni ve çocuk şiirleri kitabını Müdür Kökkülünk' e imzalı hediye etti.
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ' NDE İMZA GÜNÜ' NE DAVET
Tugay Kökkülünk de şair ve yazar, emekli öğretmen Oktay Zerrin' e teşekkür ederken, kendisini 2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılı' nın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Bafra Gazi Ortaokulu'na yeni şiir kitabı "Sevgi Güneşi Çocuklar " için bir imza günü ve söyleşi etkinliğine davet etti.
Oktay Zerrin' in 1. şiir kitabı "Sevgi Ufkundan Şarkılara", 2. şiir kitabı "Dünya Çocukla Güzel" adlarını taşıyor. Ayrıca 4. şiir kitabı "Yalnızlığa Dur Dedim" adlı şiir kitabının da yakın bir zamanda piyasada olması bekleniyor.
Zerrin' in bu güne kadar yüzlerce şiiri bestelenmiş olup, bunlardan 25 kadarı TRT TSM Repertuarında yer alıyor.
Şair ve yazar, eğitimci Oktay Zerrin de Müdür Tugay Kökkülünk' ün bu davetine teşekkür etti.
Haber Merkezi- Bafra

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum