Yeni Samsun için projelerim var!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Başbakanımız Prof

Yeni Samsun için projelerim var!
02 Nisan 2015 - 21:16
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'yla birlikte Yeni Türkiye'nin 2023 hedeflerine katkı vermek istiyorum. Şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelerim var" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde yüzünü dünyaya çevirmiş bir Türkiye'nin kendine 2023 hedefleri koyduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "2023 hedefleri olan bir Türkiye'de hedeflere oturduğunuz yerden ulaşamazsınız. Bu durumda biz de oturamazdık. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı verebilmek için ben de varım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'yla birlikte yeni Türkiye'nin 2023 hedeflerine katkıda bulunmak istiyorum. Gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, köylerimiz, ilçelerimiz, istihdam, bilişim gibi alanlarda şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelerim var. Hedefim, 2023'ün lider Türkiye'sinde her alanda lider bir Samsun" dedi.

'Samsun'a yeni bir sinerji katacağım'

Milletvekili seçilmesi halinde bilgi, birikim ve tecrübesiyle Samsun'a yeni bir sinerji katacağına inandığını ifade eden Bilgin, "İnşallah Türkiye, AK Parti hükümetinin ortaya koyduğu hedefler çerçevesinde 2023'de dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alacaktır. Bütün gayemiz, Yeni Türkiye'de Samsun'u ülkemizin gelişmiş 10 ekonomisi içerisine sokmaktır. Samsun için hep birlikte el ele vererek hazırladığımız projelerle şehrimizi bir adım daha ileriye taşımayı arzu ediyoruz. Bu hedefi inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum