Yeni Samsun'u birlikte inşaa edeceğiz

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Yeni Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor

Yeni Samsun'u birlikte inşaa edeceğiz
03 Nisan 2015 - 18:40
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Yeni Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Toplumun bütün kesimleriyle el ele vererek Yeni Samsun'u birlikte inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti'nin Samsun'daki Bayan Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinden AK Parti’nin yine zaferle çıkacağını söyledi. Bilgin, "Yeni Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Biz de toplumun bütün kesimleriyle el ele vererek Yeni Samsun'u birlikte inşa edeceğiz. Milletimize, şehrimize hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Samsun'a güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyiz" dedi.

Yarının güçlü Türkiye’si için...

Türkiye’nin geldiği nokta itibariyle Başkanlık sistemine ihtiyaç duyduğunu da vurgulayan Bilgin, "Hükümetle Cumhurbaşkanlığı arasındaki diyaloğun daha sağlıklı yürümesi adına bu sistem büyük önem taşıyor. Yarının güçlü Türkiye'si için mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ülke yönetiminde çok başlılık zaman zaman gerekli hamlelerin yapılmasını engellemiş ve birçok sorunu da beraberinde getirmiştir. Bazen seri ve kararlılıkla atılması gereken adımlar mevcut sistem nedeniyle yavaşlamış hatta duraklamıştır. İşte bunun önüne geçebilmenin yolu başkanlık sistemidir" diye konuştu.

'2023 vizyonunu yakalamak zorundayız'

Başkanlık sistemine geçildiğinde Türkiye’nin hızına yetişmenin mümkün olmayacağını dile getiren Bilgin, "Hamdolsun halkımız şimdiye kadar ki tüm seçimlerde AK Partimizi daima zirvede tuttu. Önümüzde yeni ve güçlü Türkiye olma yolunda kritik bir viraj var. İnşallah, 7 Haziran seçimlerinde milletimizin anayasaya değişikliğine imkân sağlayacak desteğiyle ülkemiz, Yeni Türkiye olma yolundaki en büyük engeli ortadan kaldıracaktır. Birlik beraberlik içinde daha ileriye giderek lider Ülke olma yolunda 2023 vizyonunu yakalamak zorundayız" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum