YENİ TÜRKİYE YENİ ANAYASA İÇİN...

Ak Parti Samsun milletvekili aday adayı DR

YENİ TÜRKİYE YENİ ANAYASA İÇİN...
27 Şubat 2015 - 19:13
Ak Parti Samsun milletvekili aday adayı DR.NADİR YAMAN teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti teşkilatının Samsun kurucu kadrosunda yer alan ve il başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Nadir Yaman 7 Haziran seçimleri için Samsun milletvekili aday adayı oldu.

Herkesin bir hayali var, bizimki de Samsun vurgusu yapan Nadir Yaman bu seçimler milletimiz için, memleketimiz için son derece önemli. Yeni Türkiye yolunda yeni ,sivil bir anayasa yapılması için gerekli milletvekili sayısına milletimizin desteğiyle ulaşmak zorundayız. Bunun için çok çalışmalıyız. Bu amaçla yola çıktık.

Teşkilatımızı ziyaret edip bu konudaki duygu ve düşüncelerimizi aktarıyoruz. Dinamik bir yapıya sahip olan partimizin her bir ferdi bu bilinçle hareket ediyor. Aday listesinde yer alalım almayalım partimizin 2002 yılından beri ülkemizde yaşattığı değişim sürecinin hızlanarak devam etmesi, hiçbir inkıtaya uğramaması için var gücümüzle çalışmalıyız. Partideki çizgimiz başlangıçtan beri böyle olmuştur ve böyle olacaktır, diye konuştu.

Yaklaşık bir haftadır tüm ilçeleri ziyaret ettiğini vurgulayan Yaman, bu ziyaretlerde görüyoruz ki parti teşkilatımız bize yoğun bir ilgi gösteriyor. Gerek Fazilet Partisinde gerek AK PARTİMİZDE  yıllardır birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımızın yaklaşımı son derece memnun edici. Bu teveccühe teşekkür ediyorum.

Belediye başkanlarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerimize ve partimizin tüm mensuplarına bir kez daha teşekkür eden NADİR YAMAN, bu arkadaşlarımız sorumluluklarının bilincindeler ve bu bilinçle de hareket etmektedirler şeklinde konuştu...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum