YENİ VALİ ŞAHİN İLE ARKADAŞÇA..!

YENİ VALİ ŞAHİN İLE ARKADAŞÇA

24 Eylül 2014 - 19:01
YENİ VALİ ŞAHİN İLE ARKADAŞÇA..!

Önceki gün Samsun valiliği görevine başlayan İbrahim Şahin, dün saat 14’de ayağının tozu ile gazetecileri odasında kabul ederek arkadaşça sohbetlerde bulundu.
Gazeteci arkadaşlardan bazıları özellikle sosyal medyada yeni valimiz hakkında bir sürü yayınlar yapıldığını, hatta ve hatta eşlerinin “abla” olduğu yönünde iddialar ortaya atıldığını, buna verecek bir cevabının olup olmadığını dahi sordular.
Sayın vali her konuda açık konuştu.
Sayın vali Şahin, sosyal medyada her kes için her türlü tezvirat yapıldığını, bunun önüne geçmenin mümkün olmadığını, o nedenle böyle bir iddiaya cevap bile vermek istemediğini söyledi.
Dedi ki;
“Biz toplumun önünde bir kişiyiz. Ülkede Kaymakamlıklarda bulundum. İçişleri Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlıklarında önemli görevlerim oldu. Öyle, şu yapı bu yapı gibi  çamur atmalarla asla ilişkimiz olamaz...”
Sayın valinin off the record konuşmaları da oldu.
Kısaca belirtmek istiyorum ki, sayın vali İbrahim Şahin’i çok hevesli gördüm.
Sanki bir cendereden kurtulmuş ve “bu yeni görevimde nasıl başarılı olurum” heyecanı içindeydi yani…
Sayın vali Şahin, ayrıca biz gazetecileri meslektaşı gibi gördüğünü söyledi.
Ve Samsun’un sorunlarının çözümü için birlikte çalışmamız gerektiğini belirtti.
ULAŞIM ve TURİZM ÖNEMLİ...
Biz de bir Samsun’lu gazeteci olarak sayın valiye kentin sorunları ile ilgili dilimizin döndüğünce bazı konuları aktarmaya çalıştık.
Ulaşım, Turizm ve Sanayii’nin yanı sıra iki yanı mümbit Bafra ve Çarşamba ovası ile çevrili Samsun’da buradaki üreticilerin sorunlarına eğilmesinin ve onların önlerinin açılması için de çalışmalar yapması gerektiğini ifade ettik.
Sayın Şahin, Samsun’un özellikle ulaşım ve turizm konularında geliştirilmesi gerektiğini, özellikle ve özellikle “hızlı tren” konusunda çalışmalar yapacağını söyledi ki, bu Samsun için sevindirici bir girişim.
Ulaştırma Bakanlığında Ankara’dan tanıdığı ve bu konunun uzmanlarını harekete geçirmek için ve en önemlisi de Başbakan’ın gündemine Samsun/Ankara hızlı tren fikrini sokmaya gayret edeceğini söylemesi bizleri ziyadesiyle sevindirdi..
Kısaca yeni Samsun valisi İbrahim Şahin’le bu kentte başarılı işler yapılacağına, sayın valinin samimi ve açık görüşlerini nazara alarak söyleyebiliriz.
Haydi sayın Şahin yolun açık olsun…
Aman ha tarafsızlığınızı koruyarak
Size bir kez daha başarılar diliyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum