YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI...

YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI

15 Kasım 2014 - 20:54
YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI...

Yaklaşık yirmi yıldır, her perşembe günü saat 20.00’de, canlı olarak Tv 55 ekranlarından yayınlanan, yapımını ve sunumunu yürüttüğüm, İnanç Pınarı Programının, yeni yayın dönemindeki ilk programını, 14. 11. 2014 tarihinde, dün akşam gerçekleştirdik.
Programımızın yirmi yıllık formatında kısmi değişikliğe gitmek istedik bu yayın döneminde. Öyle de yaptık ilk programımızı. Bu yayın döneminde yeni formata göre yürüteceğiz  İnanç Pınarı Programını.
Geçmiş dönemlerde programımıza konuk davet edip, konuğumuzla karşılıklı sohbet ediyor, ağırlıklı olarak konuğumuzu konuşturup, biz de programın akışını belirleyerek, yönlendirmeler ve ilaveler yapıyorduk. Bu yayın döneminde, ilahiyatçı olarak dini konuların izahını kendim yaparken, konunun başlığına göre, konu hakkında farklı alanlardaki ilgili ve uzman kişileri de sohbet konuğu olarak davet edip, onların da konu hakkındaki teknik bilgilerinden istifade edeceğiz.
Yirmi yıldır sürdürmekte olduğumuz Programımızın, mahallinden, ülke içinden ve yurtdışından birçok izleyicinin olduğunu gelen tebrik mesajları nedeniyle biliyoruz.
Programımızda, başta dini konular olmak üzere, ahlaki, sosyal  ve kültürel konuları da günün önemine göre sohbetimizin başlığı olarak belirliyor, muhtevasında da bilgilendirmeyi amaçlıyoruz.
Programda, şahsiyet yapmıyorum, tartışmalara girmiyor ve fırsat vermiyoruz. İnsanların kafasının karışmasını önlemeye, tartışılan konuların da doğru izahlarını Programımızda paylaşmaya çalışıyoruz.
Yine, yaklaşık beş yıldır samfm radyosunda, har perşembe günü, saat 17.00 de, yapmış olduğum, dini muhtevalı programın yeni yayın dönemini dün akşam başlatmış olduk. Radyomuzdaki programında birçok dinleyicisinin olduğunu aldığımız tebrik mesajlarından anlıyoruz.
Programlarımızı, seyirci ve dinleyicilerimizle  buluşturmak için bize ekran ve frekanslarını açıp fırsat veren, hem 55 Tv yönetim kurulu başkan ve üyelerine, hem de samfm radyo sahibine, seyirci ve dinleyicilerimiz adına teşekkür etmeyi vicdanı bir borç biliyoruz. Bu programların idari takibini yapan yönetmenlere ve kamera arkası teknik elemanlara da ayrıca teşekkür ederim.
Yapılan hizmetler tam bir “Amel-i Salih’tir. Emeği geçenler ve katkısı bulunanlar önemli bir toplumsal hizmete imza atmaktadır.
Toplumun, dini konularda doğru bilgilendirilmesi çok önemlidir. Doğru bilgiye sahip olan Müslüman aynı zamanda katıksız bir imana da sahip olacaktır. İmanı bütün insanlardan oluşan toplumda, insanların şikâyetçi olacakları her hangi bir şey bulunmayacaktır.
Din ve dini hizmetler, Peygamberi hizmetlerdir. Bu tür hizmetler, dünyevî karşılık beklemeden yapılır. Allah adına yapılan işlerin karşılığını Allah c.c. ahirette verir ve bu insanlara dünya huzurunu da lütfeder.
Gerek, 98,0 frekansından yayın yapan  samfm radyosundaki Programımızda ve gerekse 55 Tv ekranlarından yayınlanan programımızda buluşmak ümidiyle Allaha emanet olunuz. Her iki programda da, cevaplamak üzere sorularınızı facebook sayfamıza veya INANÇ PINARI PROGRAMI isimli facebook sayfasına yazmanızı bekliyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum