YENİKAPI RUHU SAMSUN'DA İŞLEMİYOR

Türk Kamu Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu ve bileşen sendika başkanları, CHP Samsun İl Başkanı Av

YENİKAPI RUHU SAMSUN'DA İŞLEMİYOR
06 Ekim 2016 - 12:44
received_608642382634880Türk Kamu Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu ve bileşen sendika başkanları, CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz’ü makamında ziyaret etti. Yeni kapı ruhunun Samsun'a yansımadığını ve AKP hükümetinin tarafgir tutum ve davranışlarına devam ettiğini dile getiren Tufan Akcagöz, "Yenikapı'da bahsedilen, ortak bir ruhtu. Hani, nerede? Sayın Genel Başkanımız o mitingde 12 madde saydı, bir manifesto deklare etti. Bunların hangisini kayda aldılar? Okulların adı değişti. Cumhuriyet ismi meydanlardan kaldırıldı. Askeri okullar kapatıldı. GATA bile tasfiye edildi. Terörle mücadele edilmesin diyen yok. Ancak terörle mücadele ederken, çok hassas davranmak gerekiyor. AKP hükümetinin, dönemin ruhuna uymayan tutum ve uygulamaları var. Milli eğitim öğretmen alacak, mülakat yapıyor. Adaylara, hükümetin 2023 hedefleri hakkında ne düşünüyorsunuz ve bunu öğrencilerinize nasıl anlatırsınız diye soruyor. Yere batsın sizin 2023 hedefleriniz. Devlete memur alımlarında liyakati dikkate almazsanız, yarın bu devlet başka çetenin eline geçer" dedi.
Türk Kamu Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu ise, kendilerine de birçok mağdurun başvurduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin de bu mağdurların yanında olmasının oldukça olumlu olduğunu belirterek, bu süreçte herkes suçlu olmayabilir, günahsız olanlar derhal ortaya çıkarılmalı, bir mağduriyet varsa, ortadan kaldırılmalıdır" dedi.
received_608609549304830Kamu Sen Şube Başkanı Kuruoğlu, CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz’e, Türk Eğitim Sen tarafından yayınlanan "Yüz yıllık destan Çanakkale" adlı kitabı armağan etti.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum