YEPAŞ Destekli sanata da el attı!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen, YEPAŞ’ın çalışanları ile katılarak desteklediği kültür ve sanat gecesinde Gazi Sahnesi doldu taştı

YEPAŞ Destekli sanata da el attı!
13 Kasım 2015 - 17:20
Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen, YEPAŞ’ın çalışanları ile katılarak desteklediği kültür ve sanat gecesinde Gazi Sahnesi doldu taştı. Samsun Seyir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Düttürü Dünya" isimli iki perdelik komedi oyunu izdiham nedeniyle ayakta izlendi.

[gallery ids="38189,38190,38191"]

OYUN AYAKTA İZLENDİ
Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ), kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kültür ve sanata olan desteğini Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Düttürü Dünya' isimli tiyatro oyununda da verdi. Genel Sanat Yönetmenliği'ni Öner Yıldırım'ın yaptığı Samsun Seyir Tiyatrosu'nun sahnelediği 2 perdelik 'Düttürü Dünya' isimli oyuna ilgi yüksekti. Samsun'un saygın isimlerinin ve YEPAŞ çalışanlarının da izlediği oyuna gösterilen yoğun ilgi nedeniyle salona dışarıdan sandalyeler getirtildi. Oyunun sonunda bir konuşma yapan Genel Sanat Yönetmenliğini Öner Yıldırım, "Tiyatro emekçileri çok ağır şartlar altında bu işi sürdürmeye çalışıyor. Ancak, tiyatro severlerin beğeni ve alkışları tüm yorgunluğumuzu alıyor" dedi.
CEMİYET'E PLAKET VERİLDİ
Oyuna gösterilen yoğun ilgi ve katkıları nedeniyle Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne ve YEPAŞ ailesine teşekkür eden Yıldırım, "Samsun Gazeteciler Cemiyeti'nin organize ettiği bu etkinliğe gösterilen ilgi bizi çok mutlu etti. Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ne de böyle dolu bir salon yakışırdı. Cemiyet yönetimini kutluyorum" diye konuştu. Daha sonra sahneye davet edilen Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'ya Samsun Seyir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım tarafından Kültür ve Sanata katkılarından dolayı bir plaket takdim edildi.
GAZETECİLER ROL ALACAK
Katılımcılara ve cemiyetin tüm etkinliklerine destek YEPAŞ ailesine teşekkür eden Cemiyet Başkanı Yazıcı, gazetecilerin yoğun mesaileri gereği böyle etkinliklerden uzak kaldıklarını ifade ederek, cemiyet olarak bu eksikliği gidermeye çalıştıklarını söyledi. Bundan sonra sadece izleyici olarak değil, bizzat yazarak, gerçek gazetecilerin de rol alacağı bir tiyatro çalışması planladıklarını kaydeden Yazıcı, oyun metnini yazmak için çalışmalara başladıklarını, Samsun basınında yaşanan olaylardan esinlenerek derlenecek olan bu oyunda Samsun'un duayen gazetecilerinin de rol alacağını kaydetti.

HABER MERKEZİ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum