Tam 41 yıllık dostum

Yerim Senin Dünyanı! Tam 41 yıllık dostum son 6 yılı çıkartırsanız 35 yıllık dostum Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr

Tam 41 yıllık dostum
03 Haziran 2015 - 01:25
Yerim Senin Dünyanı!

Tam 41 yıllık dostum son 6 yılı çıkartırsanız 35 yıllık dostum Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu gençlik yıllarımızda koyu bir ülkücü bizim büyümüzdü.

Biz dava adamlığını ondan öğrendik. 29 Mart 2009 yerel seçimlerine giderken kendisine destek de verdik. Ancak başka işlerle uğraştığını şehre gelmediğini cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a evimi bu şehre taşıyacağım dediği halde taşımadığını her hafta sonu bu şehri terk ettiğini eline tutuşturulan 61 proje kitapçığını hiç okumadığını, hiçbir proje üretmediğini, yetkileri imzalı kaşeyle meşhur bacanak Recep Köksal’a devrettiğini görünce önce şahsen sonrada yazılı olarak uyardık. Bize ıslak imzalı tehdit mektubu yazınca da ipleri kopardık. Yoksa aramızda menfaate dayalı bir kavga olmamıştır olmazda.

Çağırdığı tüm basın toplantılarına katıldım. Her platformda bu şehrin hakkını aradık Büyükşehir belediyesi eski Genel Sekreteri Davut Çakır’ın atanmasının ardından bize gelen bir mail de Çakır’ın Pendik belediyesi imar müdürü olduğu dönemde Dr. O. Gümrükçüoğlu’nun Kurt Köyde kendi arazisi üzerinde kurulan imamlar kooperatifinin yaptığı dairelerin imara aykırı olduğunu ancak Çakır’ın Dr. Gümrükçüoğlu’nun binasının yıkılmasını önlediğini bu binada Dr. Gümrükçüoğlu’na ait 60 daire bulunduğunu belirtti. Biz konu edilen yerin Ümraniye Yeşil vadi siteleri olduğunu zannederek Dr. Gümrükçüoğlu’nu akladı pakladı.

Trabzon büyükşehre Genel sekreter oldu yazdık ve anında Genel sekreter Çakır beni arayarak belediyeye davet etti. Yeşil vadi villaları bizim bölgemizde değildi benim ilgim yok deyince konuyu anında tekzip ettim. Ardından Çakır bu görevinden istifa edince canlı yayına davet ettim. Çok güzel bir canlı yayın yaptık bu şehrin projelerini konuştuk. Çok dolu bir teknik adam olduğunu izleme fırsatını da buldum. Çakır’ın Genel sekreterlikten istifasının ardından başkan Dr. O Gümrükçüoğlu bu göreve vekâleten her devrin adamı Cengiz Çolak’ı görevlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyaretlerinde Çolak’ı Genel sekreter vekilimiz Çolak’ı biz asaleten Genel sekreter atamak istiyoruz deyince anında devreye giren Ak parti milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar Genel sekreter yardımcılığı için geçmişi çok temiz son derece tecrübeli iyi bir idareci olan İbrahim Kul’un daha uygun olacağını söyleyince başkan Dr. Gümrükçüoğlu o bizim dünyamızın adamı değil cumhurbaşkanım der bunun üzerine cumhurbaşkanı Erdoğan çağırın Çakır’ı ihtiyaca binaen göreve başlatın der. Şimdi top yeniden başkan Dr. O. Gümrükçüoğlu’ndadır. Çakır’ı istemeye istemeye de olsa Genel sekreterliğe atanmasını İçişleri bakanlığına teklif edecek ve bakanlık onaylayıp çakır bu göreve atanacak ancak ben bu Dr. Gümrükçüoğlu’nun dünyası nerededir neresidir. İşte onu anlayamadım ben… Onun dünyasını yerim tabii bir öğrenebilirsem!

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum