YEŞİL BİR KAVAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Yeşiller içinde bir Kavak için çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Belediyemiz ilçe genelinde fidan dikimini hızlandırdı“ dedi

YEŞİL BİR KAVAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ!
21 Kasım 2016 - 18:52
7-bos-kalip-haberKavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Yeşiller içinde bir Kavak için çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Belediyemiz ilçe genelinde fidan dikimini hızlandırdı“ dedi.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekipleri tarafından yapılan çalışmaları aralıksız olarak devam ediğini Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçe genelinde ilk etapta 10.bin fidan dikimi yapıldı. Yeşil bir Kavak için çalışmalarımız sürüyoruz“ dedi.
GELECEK NESİLLERE DAHA GÜZEL BİR KAVAK BIRAKMALIYIZ
İlçenin belli başlı yerlerine ilk etap için 10.bin fidan dikimi gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, "Bu sayı elbette ilerleyen günlerde artacak. Yeşillere bürünmüş bir Kavak hepimizin hayali, bu hayali gerçekleştirmek yine bizim elimizde. Gelecek nesillere daha güzel bir Kavak bırakmalıyız. İlçemizi modernleştirme çalışmaları hep betonarme binalar ile olmamalı yeşillikler içinde, doğa ile iç içe olan bir Kavak içinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Peygamber efendimizin de dediği gibi "Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz" sözü aslında ağacın önemini çok iyi anlatmaktadır“ diye konuştu.
İLÇEMİZ BUNDAN SONRADA YEŞİLLİĞİ İLE MARKA İLÇE OLACAK
Öncelik olarak ilçenin giriş ve çıkışlarında ki caddelere fidan dikimi yapıldığını vurgulayan Sarıcaoğlu, "Eskiden bu yana yeşilliği ile ünlü ilçemiz bundan sonrada yeşilliği ile marka ilçe olacak. Gelecek nesillere temiz ve ferah bir Kavak için tüm hemşehrilerimi fidan dikmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum