Yetim Vakfı Kariye Binası Açıldı

2017 yılından bu yana yetim, öksüz ve sosyal yetim çocuklara yönelik faaliyet gösteren Yetim Vakfı, yeni merkezinin açılışını yaptı.

Yetim Vakfı Kariye Binası Açıldı
29 Eylül 2024 - 16:04
Kariye Camii'nin yanında bulunan Yetim Vakfı yeni merkezinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Çocuklar, karanlık yolda içimizi aydınlatan kandillerdir
Açılış konuşmalarını yapan Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, Yetim Vakfı'nın dünyanın dört bir tarafındaki yüz binlerce yetim için gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsederek bundan sonraki çalışmaların da hızla devam edeceğini bildirdi. "Çocuklar, karanlık yolda içimizi aydınlatan kandillerdir" diyen Murat Yılmaz, çocuklarımızın geleceğimizin umudu olduğunu söyledi.
Ana destekleyici kuruluş olan IICO Yönetim Kurulu Başkanı BM Genel Sekreter Danışmanı Sayın Dr. Abdullah Matouq Al-Matouq "Yetimler, toplumun bir parçasıdır. Yetim Vakfı onların topluma kazandırılması için önemli bir rol oynayacak ve önemli bir merkez olacaktır." şeklindeki sözleriyle Yetim Vakfı'nın yeni hizmet binasının önemine deyindi.
Açılışa katılan İstanbul Valisi Sayın Davut Gül "İstanbul bir vakıf şehridir. Fakir fukaraya garip gurabaya kapımızı kapatamayız. Yetimler efendimizin emanetidir" diyerek yetimler konusundaki hassasiyetini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum