YİKOB ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATTI

Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Müdürü Cafer Uyar, Yikob Müdürü Kenan Akçay Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti

YİKOB ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATTI
31 Mart 2016 - 12:04
Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Müdürü Cafer Uyar, Yikob Müdürü Kenan Akçay Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Müdürü Cafer Uyar, Yikob Müdürü Kenan Akçay’ı makamında ağırladı.
BİRÇOĞUNUN ALTINDA YİKOB’UN İMZASI BULUNUYOR
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Rehberlik ve Denetim Müdürümüz Sayın  Cafer Uyar’ın bizleri aydınlattı. Samsun’a şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra ileriye dönük olarak yapılacak yatırımların birçoğunun altında Yikob’un imzası bulunuyor. Bundan sonra daha etkin bir çalışma yürütüp birlikte güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN’E DETAYLI BİLGİLER VERDİK
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Müdürü Cafer Uyar, ”Yetkililer; başkanlığın Kamu kurum ve kuruluşlarının yatırım ve hizmetlerinin etkin olarak yapılmasını, izlenmesini ve koordinasyonunu sağlamak gibi değişik görevlerinin yanı sıra yetki ve sorumlulukları var. İlçelerde de faaliyet yürütüyoruz ve Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’e detaylı bilgiler verdik ve fikir alış-verişinde bulunduk” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum