YILDIRIM BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!

Karasamsunspor Başkanı Aytek Yıldırım kulüp başkanlığını bırakacağını açıkladı

YILDIRIM BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!
03 Nisan 2018 - 12:33
Karasamsunspor Başkanı Aytek Yıldırım kulüp başkanlığını bırakacağını açıkladı.
Samsun'da 2014 yılında Aytek Yıldırım başkanlığında kurulan Karasamsunspor Amatör Spor kulübü 2. Amatör'de kurulduğu sezondan sonraki her sezon şampiyon olmayı bildi. Şuan Süper Amatör'de mücadele eden Karasamsunspor'un başkanlığını yürüten Aytek Yıldırım önümüzdeki hafta oynayacakları Termespor maçı sonra kulübü Olağan Kongreye götüreceklerini ve kongrede başkanlığı devrederek yönetici olarak hizmet etmeyi sürdürmeyi hedeflediğini kaydetti.
Karasamsunspor'un 2014 yılında kurulduğunu vurgulayan Karasamsunspor Başkanı Aytek Yıldırım, "2014 yılında 2. Amatör Lig'de kurulan takımımızın bugüne kadar başkanlığını yürüttük. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle son zamanlarda kulübe fazla zaman ayıramadığımızı fark etmemiz üzerine yönetimden bir arkadaşla görüşerek, bu görevi yürütebileceğini belirtmesi üzerine başkanlığı bırakma kararı aldım" dedi.
Termespor ile yapacakları maçın ardından Olağan Kongreye gideceklerini kaydeden Yıldırım, "Önümüzde Termespor maçı var. Bu maçın ardından kulübü kongreye götürerek başkanlığı devretmeyi düşünüyorum. Başka aday çıkmaması durumunda başkanlığı kongrede yönetimde olan bir arkadaşımıza devrederek kendim yönetim kurulu üyesi olarak kulüp için çalışmalarımızı sürdüreceğim" diye konuştu.
Amatör kulüp yönetmenin tamamen gönül işi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Amatör spor kulüpleri hiç bir yerden destek almadan kendi imkanlarıyla hayatta kalmaya çalışan kulüplerdir. Başkanlığı bırakacak olmam, kulüp ile bağlarımı koparacağım anlamına gelmemeli. Bugüne kadar nasıl çalışmışsak bundan sonrada aynı özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum