YILDIZ SPORCULARDAN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET...

Vali İbrahim Şahin, Bocce Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2'incisi ve 3'üncüsü olan Alaçam Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu Yıldız ve Küçük Kız takımı öğrencilerini makamında kabul etti

YILDIZ SPORCULARDAN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET...
09 Haziran 2017 - 08:09
Vali İbrahim Şahin, Bocce Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2'incisi ve 3'üncüsü olan Alaçam Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu Yıldız ve Küçük Kız takımı öğrencilerini makamında kabul etti.
Antalya'nın  Kemer ilçesinde 01-04 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlenen Yıldız Kızlarda ve Küçük Kızlarda yapılan Bocce Türkiye Şampiyonası'nda düzenlenen Küçük Kızlarda Türkiye 2'inci ligi, Yıldız Kızlarda Türkiye 3’ücüncü olan Alaçam Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu sporcuları ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Bozdemir Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.
HER GÜÇLÜĞÜN ALTINDAN KALKABİLİRSİNİZ
Ziyarette, Alaçam Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Bozdemir Bocce Türkiye Şampiyonası hakkında Sayın Valimize bilgi sundu. Vali İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, “Sevgili Çocuklar; başta size emek veren ailelerinize ve hocanıza teşekkür ederim. Başarınızdan dolayı sizleri de tebrik ederim. Biz dini eğitimlerle beraber pozitif ilimleri alırsak, sporu da yaparsak hayatınız hep düzenli ve başarılı gider. Bunları komple değerlendirdiğinizde her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Yaptığınız sporda bir branşa yönelirseniz müsabakalarda daha başarılı olursunuz. Ben hocamı ve sporcularımızı başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyorum” dedi.
Vali İbrahim Şahin konuşmasının ardından öğrencilere hediye verdi. Ziyarette ayrıca İl Mili Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum