YILDIZ VE GENÇ MİLLİ BOKSÖRLERDEN ÖZYURT'A ZİYARET

Ordu' da 15 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak olan Yıldız-Genç Avrupa Boks Şampiyonası öncesinde Milli Boksörler Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u makamında ziyaret ettiler

YILDIZ VE GENÇ MİLLİ BOKSÖRLERDEN ÖZYURT'A ZİYARET
12 Ağustos 2016 - 20:11
7- Boş kalıp haberOrdu' da 15 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak olan Yıldız-Genç Avrupa Boks Şampiyonası öncesinde Milli Boksörler Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u makamında ziyaret ettiler.
13 AĞUSTOS 2016 TARİHİNDE KASTAMONU KALEDAĞI' NDA YAPILACAK
Milli Takım Antrenörü Ramazan Ballıoğlu'un yanı sıra antrenör Oğuz Cumhur Öner ile birlikte Türkiye Şampiyonu Merve Akça, Türkiye Şampiyonu, Avrupa Üçüncüsü Havanur En, Türkiye ikincisi Melih Yıldırım Ballıoğlu, Türkiye Üçüncüsü Merve Karaca, Üst Minikler Türkiye Üçüncüsü Kazım Akduman ve Üst minikler Türkiye Üçüncüsü Muhammet Deniz ziyarete katıldı. Genç Bayanlarda Merve Akça ve Yıldız Bayanlarda Havanur  EN 13 Ağustos 2016 tarihinde Kastamonu Kaledağı'nda yapılacak olan 2. Etap Milli Takım Kampı'ndan sonra 15 Eylül 2016 tarihinde, Ordu' da yapılacak olan Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası'na katılacak.
22BAŞARILARINDAN ÖTÜRÜ ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRDİLER
Antrenör ve sporcuları makamında kabul eden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt; sporcularla tek tek ilgilenerek, yılmadan, başarmak için, zirve için çok çalışmalarını öğütlerken, akademik olarak da bir hedef belirlemeleri gerektiğine dikkat çekti. İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ile birlikte, sporcuları başarılarından ötürü çeşitli hediyelerle ödüllendirdiler. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporculara başarılar dilediler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum