YILIN 365 GÜNÜNÜ KADINLAR GÜNÜ YAPACAĞIZ!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sinan Göç, Sadece 8 Mart’ta değil, her günün kadınlar günü olduğu bir medeniyeti yaşatmak ve yeşertmek için milletvekili aday adayı olduğunu kaydederek, milli d

YILIN 365 GÜNÜNÜ KADINLAR GÜNÜ YAPACAĞIZ!
08 Mart 2015 - 15:20
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sinan Göç, Sadece 8 Mart’ta değil, her günün kadınlar günü olduğu bir medeniyeti yaşatmak ve yeşertmek için milletvekili aday adayı olduğunu kaydederek, milli değerlere sahip çıkıldığı takdirde kadına şiddetin son bulacağını belirtti.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sinan Göç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladı mesajında şunları ifade etti,

“Hepimizin hayatında Annesi, evladı, kardeşi, arkadaşı veya eşi olarak kadınlar var.

Doğumumuzdan ölüme kadar ömrümüzün her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın el üstünde tutulduğu ve baş tacı yapıldığı bir dine mensubuz ve bu dinin örgüleştirdiği bir medeniyetin milletiyiz.

Bizim medeniyetimiz en başta cenneti anaların ayaklarının altına kayarak bütün dünya medeniyetlerinden çok daha fazla olarak kadına kıymet vermiştir.

Cennet sadece 8 Martta kadınların ayaklarının altında olmadığı gibi, bizim için de sadece 8 Mart kadınlar günü değildir. Bütün bir yıl ve bütün bir ömrümüz kadına verdiğimiz değer ve kıymet il geçmekte ve geçecektir.

AK Parti iktidarın kadına sağladığı pozitif ayrımcılığı daha fazla arttırarak kadınlar gününü yılın 365 gününde de yaygınlaştırılması için milletvekili aday adayı olduğumu ve bu uğurda mücadele edeceğimi bilmenizi istiyorum.

İnsan sevgisini, vicdanı, adaleti ve empatiyi hayatımızın merkezine alarak kendimiz dışındaki her insana, her canlıya hoşgörü ve sevgi ile yaklaşabilmek bizi insan yapacak duygulardır.

Bu dilek ve temennilerle bütün kadınların dünya kadınlar günü kutluyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum