YILMAZ ACILARINI PAYLAŞTI...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO)Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Tekkeköy Eski Belediye Başkanı Feyzullah Çıkışın acılarına orta

YILMAZ ACILARINI PAYLAŞTI...
05 Mart 2016 - 19:43
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO)Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Tekkeköy Eski Belediye Başkanı Feyzullah Çıkışın acılarına ortak oldu.

[gallery ids="45635,45634"]
BAŞKAN YILMAZ, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ağabeyini kaybeden Tekkeköy Eski Belediye Başkanı Feyzullah Çıkış'ı acı gününde yalnız bırakmadı. Yılmaz, Tekkeköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Çıkış'ın vefatı nedeniyle Tekkeköy'e giderek Feyzullah Çıkış'a başsağlığı diledi.
MURZİOĞLU'NUN DA ACISINA ORTAK OLDU
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO)Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun halasının cenaze töreni için Tekkeköy'den Samsun'a dönen Başkan Yılmaz, Murzioğlu'nun da acısına ortak oldu. Unkapanı Mahallesi'ndeki evinde vefat eden 5 çocuk annesi Asiye Murzioğlu'nun cenazesi Büyük Cami'de öğle namazına mütekip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda defenildi.
Köksal ÖNER
şokhbaer.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum