YILMAZ, BANKA MÜDÜRLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Yılmaz Tarım Ürünleri A

YILMAZ, BANKA MÜDÜRLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
26 Haziran 2016 - 02:13
1Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, "Samsun ve Çarşamba'daki Banka Müdürlerinin onuruna Midilli Restoran'da bir iftar yemeği düzenledik ve bu arada katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Samsun ve Çarşamba'daki Banka Müdürlerinin onuruna Midilli Restoran'da iftar yemeği düzenleyen  Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 'Manevi değeri büyük olan 11 ayın sultanı ramazan ayında değerli Banka müdürlerimizle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
2BEREKETİN BOL OLDUĞU BİR AY
Midilli Restoran'da gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Kazım Yılmaz, "Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı nedeniyle bir arada olmanın mutluluğumu ifade ediyor ve hepinize hoş geldiniz diyorum. Ramazan ayı rahmet ayı, mağfiret ayı, bereket ayı, aynı zamanda sevginin, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin bereketin olduğu bir ay. Mübarek Ramazan ayında nasıl midemizin iradesine hâkim oluyorsak, aynı zamanda aklımızın, zihnimizin, ruhumuzun, kalbimizin iradesine de hâkim olduğumuz çok müstesna bir ay. İnşallah duanın, takvanın en yüksek olduğu bu ayda sizlerle beraber hem şehrimizin için, hem ülkemiz için hem de insanlık için çok daha huzurlu, çok daha barış dolu günlerin gelmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
ONURSAL BAŞKAN’DA KATILDI
Midilli Restorat'da düzenlenen iftar yemeğine; Ticaret Borsası Onursal Başkanı Mithat Yılmaz, Anadolu Bank Müdürü, A Bank Müdürü, Akbank Bölge Müdürü ve personeli, Akbank Buğday Pazarı şubesi Müdürü ve personeli, Akbank Çarşamba şubesi ve personeli, Denizbank Bölge Müdürlüğü personeli, Finansbank Sanayi şubesi. Müdür ve personeli, Garanti Bankası Samsun şubesi Müdürü ve personeli, Garanti Bankası Çiftlik Şubesi Müdürü ve personeli, Halk Bank Ticari Şubesi Müdürü ve personeli, Halk Bank Samsun şubesi personeli, T Bank Müdürü ve personeli, Türkiye Finans Katılım Müdürü ve personeli, Yılmaz Tarım Ürün. San. Tic. A.Ş. Muhasebe Müdürü Muhammet Sağlam ve Yılmaz Tarım Ürün. San. Tic. A.Ş. İhracat Genel Müdürü Hasan Yılmaz’da katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum