YILMAZ, KATİL VE VİCDANSIZLAR

Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen 'Federasyon Kupası' ödül töreninde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, darbe girişiminde bulunanlar için 'Bunlar katlidir, vicd

YILMAZ, KATİL VE VİCDANSIZLAR
17 Temmuz 2016 - 22:18
2Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen 'Federasyon Kupası' ödül töreninde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, darbe girişiminde bulunanlar için 'Bunlar katlidir, vicdansızdır” dedi.
TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM
Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası’nın açılışı münasebetiyle düzenlenen Federasyon Kupası yapılan ödül töreni ile sona erdi. Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimi ile ilgili düşüncelerini ifade ederek, “ İstanbul’da, İzmir’de Ankara’da Anadolu’nun çeşitli kentlerinde tankların altında, bizzat halkın parası ile alınmış silah ve mühimmatın düşmana karşı, ülkemize karşı yapılacak olan bir düşmanca harekete karşı halkın vermiş olduğu vergilerle alınan silahlarla şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum. Bu harekete kalkışmış olan, ben onlara silahlı kuvvetlerimizin mensupları bile diyemiyorum, onlar TSK mensupları olamaz. TSK ülkemizi bin bir türlü badireden kurtarmış, ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında savunmasında kahramanca görev yapmış. Bu işe kalkışanların, insanlarımızın arasına giremeyecek kadar katil ve vicdansız insanlar olduğunu düşünüyorum ve bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allahtan Rahmet Diliyorum. Polisimize ve halkımıza bu hadisede göstermiş oldukları kahramanca mücadele için de şükranlarımı sunuyorum" dedi.
1TÜRKİYE’DE YAKALADİĞİMİZ BAŞARILARI SORDULAR
15 Temmuz akşamı güle oynaya burada yaşama sevinci ile açılışını yaptığımız Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf alanından döndükten sonra bu olayı, bu travmayı hep birlikte yaşadıklarını dile getiren Başkan Yılmaz," Bu travmanın etkileri hala bir miktar devam ediyor. Allahtan güvenlik güçlerimiz özellikle polisimiz ve halkımızın gösterdiği duyarlılıkla bu haince düzenlenmiş olan harekat durdurulmuş oldu. Ülkemize yakışmadığını düşünüyorum. Ülkemiz bunu hak etmiyordu. Türkiye gibi geleceğe dönük bir sürü umudu, bir sürü heyecanı, bir sürü başarı öyküsü ile övündüğümüz ülkemizin imajını bu kadar yerlere düşüren, bu kadar olumsuzlaştıran bir davranış son yıllarda olmamıştı.  Son yıllarda yaptığımız yurt dışı gezilerinde Türkiye’de yakaladığımız başarıları sordular. Biz de gurur duyarak ülkemizin yönetimi, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, topyekûn bir kalkınma azmi içerisindeyiz diye anlatırdık. Bunu yine anlatacağız ama bu 15 Temmuz hadisesi bu duygu ve düşüncelerimizi tahrip etti. Bu olayın müsebbiplerini inşallah en kısa sürede hukuk ve ülkemizin güvenliğinden sorumlu olan kişilerin alacakları tedbirlerle hak ettikleri cezalara çarptırılacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
3Başkan Yılmaz Golf sahasının yapımı sırasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Samsun artık golf dünyasının evlerinden birisi olacak. Samsunumuza hayırlı olsun ve Allah bizleri böyle güzel turnuvalarda bir araya getirsin. İnşallah 15 Temmuz’da yaşadığımız travmalar geride kalır ve içimizi hoş eden yaşama sevincimizi artıran olaylarla bir araya gelir birlikte oluruz" diye konuştu
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum