YILMAZ PROTOKOLÜ İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Yılmaz Tarım Ürünleri A

YILMAZ PROTOKOLÜ İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI
10 Haziran 2017 - 03:03
Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Samsun ve Çarşamba Protokolü ile esnafının onuruna Midilli Restorant’ da iftar yemeği verdi Başkan Yılmaz,"11 ayın sultanı olan Ramazan ayında yenide bir araya geldik" dedi.
Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Samsun ve Çarşamba Protokolü ile esnafını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Restorant’da girişte Çarşamba Ticaret Borsası personeli tarafından, Başkan Yılmaz'a çiçek verildi. Ayrıca iftar yemeği öncesi Rıdvan Bey Cammi görevlileri Adem Kemik ile Kemal Altunışık'ın yanı sıra Yunus Emre Yurdu görevlileri Mehmet Elveren ve Ali Sağlam tarafından Kur'ân-ı kerîm okunurken, duasını ise Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz yaptı.
ÇARŞAMBA PROTOKOLÜ İLE ESNAFI İFTAR YEMEĞİNDEYDİ
İftar yemeğine Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin, Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Adem Karataş, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Ünal,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Polis Başmüfettisi  Sebahattin Artun,  Samsun Kamu Hastaneleri Birliği eski Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun Mehel, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Doktoru Mustafa Kemal Atilla, Yılmaz Tarım Ürün. San. Tic. A.Ş. Muhasebe Müdürü Muhammet Sağlam’ın yanı sıra işadamları ve davetliler katıldı.
KATILIMLARINIZDAN DOLAYI SON DERECE MEMNUNİYET DUYDUM
Yılmaz, Çarşamba Protokolü ile esnafının onuruna iftar yemeği düzenledi. Midilli Restoran'da gerçekleştirilen yemekte konuşma yapan Kazım Yılmaz, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde birlikte olmaktan dolayı son derece memnuniyet duyuyorum. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum