YİNE KADINA SALDIRI!

SAMSUN'DA DEHŞET ANLAR! ÖNCE ROKTORU ÖLDÜRDÜ SONRA İNTR ETTİ

YİNE KADINA SALDIRI!
19 Kasım 2015 - 22:44
SAMSUN'DA DEHŞET ANLAR! ÖNCE ROKTORU ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ...
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir’i defalarca bıçakladı, ardından kendisini 5'nci kattan attı ve  Doktor ve saldırgan hastanede yaşamlarını yitirdi.

[gallery ids="38636,38637,38638"]
Samsun’un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Özel Anadolu Hastanesi Çiftlik Şubesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir’in sekreteri olan Şeyda A.’nın yanına gelen eski eşi Yusuf D., konuşmak istedi. Şeyda A. ile Yusuf D. hastanenin 5’nci katındaki koridorda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bu sırada Yusuf D. üzerinde bulunan bıçakla Dr. Dağdemir’i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 5’nci kattaki pencereden kendini attı.
DOKTOR VE SALDIRGAN YAŞAMLARINI YİTİRDİ
Kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorun ölüm haberi hastane personelini, yakınlarını yasa boğdu. Doktoru bıçakladıktan sonra kendini hastanenin 5'nci katından aşağıya atarak ağır yaralanan Yusuf Demirbaş'ta kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü
TAM POLİS ONU ARAŞTIRIRKEN GELİP BU OLUMSUZLUĞU İŞLİYOR!
Samsun Valisi İbrahim Şahin, kadın Doktor Aynur Dağdemir'in öldüren zanlıyla ilgili, "Buraya gelmeden önce de bir vukuatı var, tam polis onu araştırırken gelip bu olumsuzluğu işliyor" dedi.
Olayın gerçekleştiği hastaneye gelerek yetkililerden bilgiler alan Vali Şahin,  Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamada olayda hayatını kaybeden kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Dağdemir'in (49) herkesin çok sevdiği bir doktordur. Bizim üzüntümüz, Samsun'da bir yıl içinde ikinci kez doktor cinayeti ile karşı karşıyayız. Bu, bizi son derece sarsıyor" dedi.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Sağlık Bakanına  konuyla ilgili bilgi arz edeceğini belirten Vali Şahin," Gerek kamu hastanelerine gerek özel hastanelere özel güvenlikle beraber x-ray cihazlarından getirilmesi gibi bir durum söz konusu diye düşünüyorum. Bu şahsi düşüncemi de Sayın Sağlık Bakanımıza da aktaracağım. Hepimizin başı sağ olsun. Doktor, tartışmayı ortadan kaldırmak adına araya giriyor. Şahıs da zaten yanında ekmek bıçağı taşımış. Özellikle çok hayati yerlere bıçak vuruyor, 3 önemli kesici var. İdari ve adli soruşturma başlatacağız" diye konuştu
MAALESEF BU TARZ CİNAYETLERİ İŞLİYOR.
Saldırganın eski eşi Şeyda A'nın konuşacak durumda olmadığını vurgulayan  Vali Şahin," Hem idari hem adli soruşturma başlatacağız. Olumsuzluk şu, bu tarz durumun hastanede cereyan etmesi. Yoksa böyle psikopat ruhlu insanlar, dışarıda da maalesef bu tarz cinayetleri işliyor. Nitekim buraya gelmeden önce de bir vukuatı var, tam polis onu araştırırken gelip bu olumsuzluğu işliyor. Bir yıldan daha fazla süre önce boşanmışlar" dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum