YOLSPOR BÖLGESEL AMATÖR LİGDE!

Bal liginde kala bilmek için Play-Off maçında karşı karşıya gelen Havza Belediyespor ile Yolspor arasında büyük bir heyecana sahne olan 90 dakikada kazanan ve Bal liginde yükselen taraf Yolspor oldu

YOLSPOR BÖLGESEL AMATÖR LİGDE!
30 Nisan 2016 - 23:57
Bal liginde kala bilmek için Play-Off maçında karşı karşıya gelen Havza Belediyespor ile Yolspor arasında büyük bir heyecana sahne olan 90 dakikada kazanan ve Bal liginde yükselen taraf Yolspor oldu.
İLK YARI İKİ GOL BİRDEN
Play-Off maçında Yolspor ile Havza Belediyespor karşı karşıya geldi. Maçın 10 dakikasında Havzaspor 1-0 öne geçti. Erken gelen golün ardından Kırmızı beyazlılar oyunu rölantiye aldı. İlk devrenin son dilimlerinde ise Yolspor rakibi karşısında beraberlik sayısı adına her geçen dakika etkili olmaya başladı. Maçın 40. dakikada sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Turuncu beyazlılar beraberlik sayısını buldu ve soyunma odasına takımlar 1-1'lik eşitlikle girdi.
ATAMAYANA ATTILAR
Mücadelenin ikinci yarısına ise yine ilk devrede olduğu gibi Havzaspor hızlı başladı. Özellikle Yunus ile girdiği net üç gol pozisyonunun da değerlendiremeyen ve genç kaleci Can'ı geçemeyen Havzaspor adeta fırsatları kendi elleriyle tepti. Mücadelenin 65. dakikasında ise sol kanattan gelişen atakta Yolsporlu oyuncunun yerde kalmasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Turuncu beyazlı futbolcu şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Yolspor bu golle 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yolspor yıllar sonra yeniden Bölgesel Amatör lige yükseldi.

[gallery ids="49515,49516,49517"]
BİR TARAFTA SEVİNÇ, DİĞER TARAFTA HÜZÜN
Maçın son düdüğüyle birlikte Turuncu siyahlı oyuncular büyük sevinç yaşadılar. Muhteşem bir geri dönüşe imza atan Yolspor'un genç oyuncular şampiyonluğun coşkusunu maç sonu kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarıyla doyasıya kutladı. Kadro kalitesi bakımından rakibine oranla daha ağar basan Havzaspor'da ise şok mağlubiyetin arından futbolcular gözyaşlarına engel olamadı. Bazı oyuncular ise son düdükle birlikte adeta yeşil çime yığıldılar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum