YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Ünye 1957 Spor maçı galibiyeti ile ikide iki yaptık

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
13 Şubat 2019 - 11:15
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Ünye 1957 Spor maçı galibiyeti ile ikide iki yaptık. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.
HAK ETTİĞİMİZ ÜÇ PUANI ALDIK
Ligde iyi bir ivme yakaladıklarını ve bunun devamını getirmeyi hedeflediklerini belirten Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Özelikle karşılaşmanın ilk yarsına net iki gol pozisyonlarımız vardı ve değerlendiremedik. İkinci yarıda işe birbirinden güzel atiğimiz goller soncunda Ünye 1957 Spor maçını kazanmasını bildik. Oyuncularımı kutluyorum ve iyi gidiyoruz nazar değmesin“ diye konuştu.
HER MAÇIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Safranbolu Belediyespor maçını önemsediklerini hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Yükselişimizi sürdürmek istiyoruz ve bunun içine önlemimizi aldık. Bu haftaki maçımız dâhil ve her maçımıza önem vermek zorundayız. Bu doğrultudaki çalışmalarımıza önem vereceğiz. İyi bir kadroya sahibiz. Oyucularıma güveniyorum. Birlikte çıktık bu yolda galibiyetler ile ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum