YÜKSELİŞİMİZ DEVAM EDEÇEK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Sivas Demirspor maçını kazandık

YÜKSELİŞİMİZ DEVAM EDEÇEK
22 Kasım 2017 - 21:58
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Sivas Demirspor maçını kazandık. Yeni Amasyasor maçına bakıyoruz ”dedi.
İYİ MÜCADELE ETTK
Sivas Demirspor karşında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, ”Maçın geneline baktığımız zaman iyi mücadele futbolcularımız maçı kazanmak için çalıştılar. Yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildiler. Kendilerini canı gönülden kutluyorum. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz ”diye konuştu.
İYİ HAZIRLANACAĞIZ
18 puanla ligin üçüncü sırasında yerini alan Yeni Amasyasor ile saha ve seyircisi önünde karşılaşacaklarını belirten Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ayvaz, ”Rakibimizi gücü ortada. Her maça önem verdiğimiz gibi bu maçada.  İyi hazırlanmak zorunayız. 12’inci gücümüz olan taraftarlarınızı vereceği destekler sonucunda sahamızdan puansız göndereceğimize inanıyorum ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum