YUMBUL'DAN TİCARET BORSASINA ZİYARET

 Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul 26

 YUMBUL'DAN TİCARET BORSASINA ZİYARET
24 Şubat 2015 - 22:46
 Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul 26. Vergi Haftası kutlamaları nedeniyle ekibiyle birlikte Samsun Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Sinan Çakır’ı ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Zeki YUMBUL, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır’a ziyaretin anısına çiçek takdim etti. Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇAKIR “Tüm Maliye camiamızın 26. Vergi haftasını içtenlikle kutluyorum” dedi.

Vergi Haftası’nın kutlanmasındaki amaçlardan biri de verginin öneminin tüm topluma benimsetilmesi olduğunu ve toplum olarak vergi konusundaki sağduyunun her geçen gün arttığını söyleyen Vergi Dairesi Başkanı Zeki YUMBUL; Teknolojik anlamda gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte kontrol ve mükellefe hizmet noktasında da çok önemli gelişmeler kaydedildiğini belirtti.

Samsun Ticaret Borsası Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Borsa Başkanı ÇAKIR “Sağlık, eğitim, güvenlik, gibi birçok alanda kamusal hizmetlerin yapılabilmesi sağlanan vergilerle oluyor. Kamu gelirlerinin büyük bir bölümünü oluşturan vergiler, halka sunulan hizmet giderlerinin karşılanmasında devletimizin en önemli gelir kaynağıdır. Ancak vergi her kesime yayılmalı ve böylece vergisini veren ile vermeyen arasında oluşan haksız rekabet de giderilmelidir.” şeklinde görüşlerini belirtti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum