YÜZME ve MASA TENİSİNDE MADALYALAR SAMSUN'A

27-29 Nisanda Kırşehir’de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Masa Tenisi ve Yüzme müsabakalarına Samsun İlimizi Temsilen katılan “Samsun Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu”

YÜZME ve MASA TENİSİNDE MADALYALAR SAMSUN'A
30 Nisan 2018 - 17:17
27-29 Nisanda Kırşehir’de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Masa Tenisi ve Yüzme müsabakalarına Samsun İlimizi Temsilen katılan “Samsun Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu” Öğrencileri her iki branşta da ambargo koydular.
Okul Sporları Masa Tenisi Gençler Kategorisinde “Samsun Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu” Öğrencilerinden Salihcan Öztankal Türkiye 1.si,  Mehmet Yasin Bayraktar Türkiye 2. si, Mümin Güleş Türkiye 3.sü ve Nazım Canbakış Türkiye 4.sü oldular.
“Samsun Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu” Öğrencilerinden Yüzme Branşında Firuze Özsoy, 100 M Serbest’de Türkiye 1. si, 100 M. Sırtüstün de Türkiye 2.si,  50 M. Serbest’de Türkiye 3.sü ve 50 M. Sırt Üstünde Türkiye 4.sü olarak toplam 4 Madalya Kazandılar.
Okul Müdürü Ayhan Taşkın Yaptığı Açıklamada; Samsun İlimizi En güzel şekilde Türkiye şampiyonasında temsil eden sporcularımızı canı gönülden kutluyor, emeği geçen sporcularımızı müsabakalara hazırlayan başta Antrenörlerimiz Abdullah Kemal Yaşkafa, Haldun Yamakoğlu, Yüksel Karaman’a, Beden Eğitimi öğretmenimiz Hava ŞAHİN, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Öztankal’a ve Kafilemizde yer alan öğretmenlerimizden Çiğdem Birincik’e, Firuzan Özsoy ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu Başarı Samsunumuzun Okulumuzun başarısıdır. Başarılarımız bir dahaki yıl daha değişik branşlarda artarak devam edecektir dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum