Zafer Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı yeniden Ümit Kılıç

Samsun'da ilçe kongrelerini sürdüren Zafer Partisi'nde, Tekkeköy İlçe Başkanlığına mevcut başkan Ümit Kılıç tekrar seçildi. Başkan Kılıç, Tekkeköy'ün yeniliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Tekkeköy'de eski kadroları değiştireceğiz. Bu yolda Tekkeköy halkıyla beraber bütünleşerek yürüyeceğiz" dedi.

Zafer Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı yeniden Ümit Kılıç
14 Kasım 2023 - 17:54
Zafer Partisi (ZP) Samsun'da ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Farun Şen'in Samsun İl Başkanlığına atanmasından sonra Zafer Partisi, Mahalli İdareler (yerel) Seçimi öncesi tüm ilde teşkilatlanmaya devam ediyor. Canik, İlkadım, Kavak ve Bafra kongrelerini gerçekleştiren Zafer Partisi, 5'inci ilçe kongresini Tekkeköy'de yaptı. Kongreye tek aday giren mevcut başkan Ümit Kılıç, tüm oyları alarak yeniden Zafer Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı oldu. Kongreye; ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen, ZP İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne, ZP Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun, ZP Bafra İlçe Başkanı Bülent Çakır, ZP Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Tekkeköy'ün Yeniliğe İhtiyacı Var
Zafer Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı Ümit Kılıç, Tekkeköy'ün yeniliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Tekkeköyümüz en iyi hizmetleri hak eden bir ilçemiz. Ne yazık ki yıllardır bu hizmetlerden mahrum bırakılıyor. İlçemizin yeniliğe ihtiyacı olduğu aşikâr. Tekkeköy'de eski kadroları değiştireceğiz. Bu yolda Tekkeköy halkıyla beraber bütünleşerek yürüyeceğiz. Tekkeköy halkının her daim ve her zaman yanında olacağım. Bana bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve Samsun İl Başkanımız Faruk Şen ile kongrede destek vererek yeniden seçen kıymetli Zafer Partililerin güveniyle Tekkeköy için çalışmayı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum